Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή στην Γιουνάιτεντ: Παραμένει στο τιμόνι ο Τεν Χαγκ

Ανατροπή στην Γιουνάιτεντ: Παραμένει στο τιμόνι ο Τεν Χαγκ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα σεζόν. Σενάρια επίσης κάνουν λόγο και για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη σεζόν, όπως αποκάλυψε το βρετανικό «Press Association» το βράδυ της Τρίτης (11/6).

Υπό τις οδηγίες του Ολλανδού προπονητή, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν μία μέτρια σεζόν, καθώς κατετάγησαν στην 8η θέση της Premier League, αλλά «έσωσαν την παρτίδα» επικρατώντας της «συμπολίτισσας» και πρωταθλήτριας, Σίτι, με 2-1 στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού

Υπενθυμίζεται, ότι ο 54χρονος Τεν Χαγκ, έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ φέρεται να συζητάει και για την επέκταση του, όπως αναφέρεται στο «Athletic».

Όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά του στο ο Ντέιβιντ Όρνστεϊν, η νέα ιδιοκτησία είχε ραντεβού με τον Έρικ Τεν Χαγκ και σε αυτό του ξεκαθάρισαν τόσο την επιθυμία τους να συνεχίζουν μαζί και τη νέα αγωνιστική σεζόν, όσο και εκείνη να μπουν σε νέο κύκλο επαφών για να καταλήξουν σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Σε αυτό πολύ σημαντικό ρόλο έχει παίξει η δουλειά που έχει κάνει με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και συγκεκριμένα με τους Γκαρνάτσο και Μεϊνού.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024