Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Απρόοπτο στην Εθνική Γερμανίας: Ο Τσαν παίρνει τη θέση του Πάβλοβιτς (pic)

Απρόοπτο στην Εθνική Γερμανίας: Ο Τσαν παίρνει τη θέση του Πάβλοβιτς (pic)

Ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς τίθεται νοκ-άουτ λόγω αμυγδαλίτιδας και τη θέση του παίρνει ο Εμρέ Τσαν.

Η εθνική Γερμανίας μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Euro 2024 , που θα την βρει ως οικοδέσποινα να υποδέχεται την Σκωτία την Παρασκευή (14/6,22:00), με την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να δέχεται ένα πλήγμα λίγο πριν από τη σέντρα.

Ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς, ο οποίος βρισκόταν στην 26μελή αποστολή των Γερμανών, τέθηκε νοκ-άουτ για το τουρνουά λόγω αμυγδαλίτιδας.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε με σημερινό της δημοσίευμα η «Bild», με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο από την πλευρά του να προσθέτει πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας κάλεσε ήδη τον Εμρέ Τσαν για να καλύψει το κενό του. Ο 20χρονος μέσος της Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν, όπου είχε 25 συμμετοχές (2 γκολ,2 ασίστ) και η απουσία του θα αποτελέσει πλήγμα αφού ο Νάγκελσμαν τον υπολόγιζε αρκετά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Γερμανίας:

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Όλιβερ Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ), Αλεξάντερ Νίμπελ (Στουτγκάρδη).

Αμυντικοί: Μαξιμίλιαν Μίττελστατ (Στουτγκάρδη), Αντόν Βάλντεμαρ (Στουτγκάρδη), Νταβίντ Ράουμ (Λειψία), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Ρεάλ), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Γιόναθαν Τα (Λεβερκούζεν), Μπέντζαμιν Χένρικς (Λειψία), Ρόμπιν Κοχ (Άιντραχτ), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν).

Μέσοι: Λιρόι Σανέ (Μπάγερν), Τζαμαλ Μουσιάλα (Μπάγερν), Ρόμπερτ Άντριχ (Λεβερκούζεν), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Πασκάλ Γκρος (Μπράιτον), Φλοριάν Βιτς (Λεβερκούζεν), Εμρέ Τσαν (Ντόρτμουντ), Κρις Φιούριχ (Στουτγκάρδη).

Επιθετικοί: Ντενίζ Ουντάβ (Στουτγκάρδη), Νίκλας Φίλκρουγκ (Βέρντερ), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Μαξιμίλιαν Μπάιερ (Χόφενχαϊμ.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024