Η εθνική Γερμανίας μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Euro 2024 , που θα την βρει ως οικοδέσποινα να υποδέχεται την Σκωτία την Παρασκευή (14/6,22:00), με την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν να δέχεται ένα πλήγμα λίγο πριν από τη σέντρα.

Ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς, ο οποίος βρισκόταν στην 26μελή αποστολή των Γερμανών, τέθηκε νοκ-άουτ για το τουρνουά λόγω αμυγδαλίτιδας.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε με σημερινό της δημοσίευμα η «Bild», με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο από την πλευρά του να προσθέτει πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας κάλεσε ήδη τον Εμρέ Τσαν για να καλύψει το κενό του. Ο 20χρονος μέσος της Μπάγερν Μονάχου προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν, όπου είχε 25 συμμετοχές (2 γκολ,2 ασίστ) και η απουσία του θα αποτελέσει πλήγμα αφού ο Νάγκελσμαν τον υπολόγιζε αρκετά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Αναλυτικά η αποστολή της εθνικής Γερμανίας:

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Όλιβερ Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ), Αλεξάντερ Νίμπελ (Στουτγκάρδη).

Αμυντικοί: Μαξιμίλιαν Μίττελστατ (Στουτγκάρδη), Αντόν Βάλντεμαρ (Στουτγκάρδη), Νταβίντ Ράουμ (Λειψία), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Ρεάλ), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Γιόναθαν Τα (Λεβερκούζεν), Μπέντζαμιν Χένρικς (Λειψία), Ρόμπιν Κοχ (Άιντραχτ), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν).

Μέσοι: Λιρόι Σανέ (Μπάγερν), Τζαμαλ Μουσιάλα (Μπάγερν), Ρόμπερτ Άντριχ (Λεβερκούζεν), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Πασκάλ Γκρος (Μπράιτον), Φλοριάν Βιτς (Λεβερκούζεν), Εμρέ Τσαν (Ντόρτμουντ), Κρις Φιούριχ (Στουτγκάρδη).

Επιθετικοί: Ντενίζ Ουντάβ (Στουτγκάρδη), Νίκλας Φίλκρουγκ (Βέρντερ), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Μαξιμίλιαν Μπάιερ (Χόφενχαϊμ.