Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέο ρεκόρ και έτοιμος για Euro o Πορτογάλος
Όταν μιλάς για Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτόματα σκέφτεσαι ρεκόρ. Ο ακούραστος Πορτογάλος σκοράρει ξανά λίγο πριν την 6η παρουσία του σε Euro και δείχνει έτοιμος για τα γήπεδα της Γερμανίας
Οι Πορτογάλοι έκλεισαν τα φιλικά προετοιμασίας τους ενόψη του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας. Έχουν το ταλέντο και την ομάδα για να φτάσουν μέχρι και την κατάκτηση.Τι άλλο έχουν; Έναν 38χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος δείχνει πως η ηλικία είναι ένα νούμερο και τα ρεκόρ απλή συνήθεια για αυτόν. Τι έκανε;
Σκόραρε στο φιλικό της Πορτογαλίας με την Ιρλανδία και έγραψε ιστορία.Δεν είναι τόσο τα δύο γκολ που πέτυχε, ούτε πως έφτασε τα 131 γκολ με το εθνόσημο και τα 896 συνολικά τέρματα.Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι σκοράρει για 21η σερί χρονιά με την Εθνική Πορτογαλίας. Και αν το 1ο του γκολ ήρθε στο Euro 2004 , ώπου όλοι γνωρίζουμε την κατάληξη εκείνου του τουρνουά, μήπως του το χρωστάει η μοίρα να κλείσει την διεθνή καριέρα του με έναν ακόμα τίτλο?
«Δεν έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, οπότε θα πρέπει να το απολαύσω. Είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, φαντάσου στο Euro με την Πορτογαλία, αισθάνεσαι περήφανος… είναι ένα όνειρο, όπως όταν ήμουν 20 ετών», τόνισε στις δηλώσεις του μετά από το ματς ο Πορτογάλος σουπερστάρ.
Δείτε την ανάρτηση
🚨🚨| RECORD: Cristiano Ronaldo becomes the 𝐅𝐈𝐑𝐒𝐓 player in the history to score in 21 consecutive years for the national team. 🐐🤯
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.
Ο Λανουά πιέζει για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του στο πόστο του αρχιδιαιτητή, όμως ο ίδιος και συνεργάτες του πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάιο. Μέχρι τότε δίνουν εξετάσεις
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.