Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Τζολάκης - Συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic+vid)

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Τζολάκης – Συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic+vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, με τον 21χρονο τερματοφύλακα να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ το απόγευμα της Τετάρτης (12/6) με ανάρτησή της στα social media γνωστοποίησε την παραμονή του νεαρού τερματοφύλακα στο μεγάλο λιμάνι.

Μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη για τον πειραϊκό σύλλογο, που κατάφερε να κρατήσει στο δυναμικό του τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Europa Conference League.

Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν από τους πρωταγωνιστές στην ιστορική επιτυχία του Ολυμπιακού και η διοίκηση του συλλόγου έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει στο μεγάλο λιμάνι, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον Ολυμπιακό να κρατάει στο ρόστερ του τον 21χρονο τερματοφύλακα.

Ο Τζολάκης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας πέντε φορές ανέπαφη την εστία του. Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει παίξει σε 47 παιχνίδια και έχει κρατήσει 19 φορές το μηδέν. Συνολικά στην καριέρα του έχει 100 συμμετοχές (Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Β’, Ολυμπιακό Κ19, Πλατανιά Κ19).

Ο διεθνής γκολκίπερ μάλιστα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου συναντήθηκε με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, για την ιστορική επιτυχία της κατάκτησης του Conference League, για τη νέα σεζόν και φυσικά για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του 21χρονου πορτιέρο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου στον Ολυμπιακό, θα παραμείνω στην ομάδα της καρδιάς μου. Εύχομαι αυτή η χρονιά να μας δώσει πρωτάθλημα και Κύπελλο και να έχουμε μια ανάλογη πορεία στο Europa League, όπως ήταν η φετινή στο Conference League».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024