Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Σιλβίνιο: «Φαβορί η Ιταλία - Έκλαψα το 1982 με τον Ρόσι»

Σιλβίνιο: «Φαβορί η Ιταλία – Έκλαψα το 1982 με τον Ρόσι»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αλβανίας, Σιλβίνιο μίλησε για το Euro 2024 και την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η Αλβανία πραγματοποίησε μια τρομερή πορεία που ως κορύφωση έχει την παρουσία της στο Euro 2024 και τα γήπεδα της Γερμανίας, στα οποία θα αντιμετωπίσει μεγάλες ομάδες σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Ο αρχιμάστορας της προσπάθειας, ο Βραζιλιάνος Σιλβίνιο δήλωσε πως ο στόχος έχει επιτευχθεί, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα του δεν θα παλέψει τον όμιλο με Ιταλία, Ισπανία και Κροατία.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Αλβανίας

«Φαβορί η Ιταλία; Είναι σωστό να είναι έτσι αλλά το ποδόσφαιρο είναι τρελό και μπορεί να συμβούν τα πάντα», τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην «Corriere della Sera», για να αναφερθεί επίσης και στον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Όταν έγινε η κλήρωση σκέφτηκα πάλι καλά που δεν είναι πια στον πάγκο της Ιταλίας ο Μαντσίνι. Θα ήταν πολύ παράξενο να τον έβρισκα αντίπαλο.

Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τους Ιταλούς για την ομάδα μου. Εμένα, ως Βραζιλιάνο, η Ιταλία με έκανε να κλάψω το 1982 με τον Πάολο Ρόσι. Αλλά την αγαπώ πάρα πολυ ως χώρα.

Από τον Μαντσίνι έχω κερδίσει πολλά. Ξέρει να διαχειρίζεται το δυναμικό του, γνωρίζει τους παίκτες, έχει προσωπικότητα, είναι ηγέτης και ήρεμος. Ελπίζω να του έδωσα κάτι και εγώ όταν συνεργαστήκαμε».

Sports in

Σενάριο για Έντσο Ντίαζ στον Παναθηναϊκό

«Η Ρίβερ ψάχνει αντικαταστάτη για αριστερό μπακ», γράφουν στην Αργεντινή και συνδέουν τον Έντσο Ντίαζ με τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024