Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τα γερά θεμέλια μπαίνουν στα γκολπόστ

Τα γερά θεμέλια μπαίνουν στα γκολπόστ

Η υπογραφή νέου συμβολαίου από τον Τζολάκη ήταν η καλύτερη είδηση για τον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης σεζόν

Μια μεγάλη ομάδα φροντίζει πρώτα απ’ όλα να έχει στις τάξεις της έναν μεγάλο τερματοφύλακα, έναν γκολκίπερ που θα μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου και στην πίεση του πρωταθλητισμού.

Στα γκολπόστ λοιπόν μπαίνουν τα πιο γερά θεμέλια για την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, μιας ομάδας η οποία θα ξέρει ότι μπορεί να στηριχθεί στον τερματοφύλακά της, ειδικά όταν η μπάλα «καίει».

Ο Ολυμπιακός λοιπόν φρόντισε να κάνει αυτό που λέει η ποδοσφαιρική λογική, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπόθεση Τζολάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν λοιπόν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 21χρονο πορτιέρε, δείχνοντας την εμπιστοσύνη που έχουν στις δυνατότητες του Τζολάκη.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις από την στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ του εμπιστεύτηκε την θέση του βασικού και δεν χωρά αμφιβολία πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Conference League.

Ο Τζολάκης απέδειξε ότι έχει τα προσόντα για να είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και οι πειραιώτες έκαναν αυτό που είχαν εξ αρχής σχεδιάσει.

Ξεκίνησαν το «χτίσιμο» της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του νεαρού γκολκίπερ.

Ο Ολυμπιακός έκανε μια εξαιρετική πρόταση στον Τζολάκη, επιβραβεύοντας με εντυπωσιακό τρόπο την εξαιρετική παρουσία που είχε στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς και ο διεθνής τερματοφύλακας συνεχίζει στο λιμάνι, βάζοντας ακόμα υψηλότερους στόχους.

Είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του λιμανιού η παραμονή του Τζολάκη, με την υπογραφή νέου τριετούς συμβολαίου, γιατί αυτή η κίνηση φανερώνει και την επιθυμία της διοίκησης των πειραιωτών να συνεχίσει η ομάδα με τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Η παραμονή του Τζολάκη κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός πίστεψε στον νεαρό τερματοφύλακα και δικαιώθηκε.

Του έδωσε την ευκαιρία να παίξει σε μεγάλα και δύσκολα παιχνίδια και ο 63χρονος τεχνικός ήθελε να έχει τον Τζολάκη στην διάθεσή του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν «έκλεισε» ένα βασικό θέμα του ρόστερ του για τη νέα σεζόν, με τον Τζολάκη να συνεχίζει στα ερυθρόλευκα και οι πειραιώτες προχωρούν με την επόμενη κίνηση.

Είναι μεγάλη υπόθεση και για τον 21χρονο γκολκίπερ η υπογραφή του νέου συμβολαίου γιατί ο Τζολάκης βλέπει ότι μπροστά του ανοίγεται σπουδαίο μέλλον, καθώς ο Ολυμπιακός του χάρισε έναν ευρωπαϊκό τίτλο σε τόσο νεαρή ηλικία και παράλληλα κέρδισε και την κλήση στην Εθνική ομάδα.

Επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι μιλάμε για έναν παίκτη που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου κι αυτό είναι κάτι που μετράει πολύ, καθώς ο σύλλογος δείχνει ότι ποντάρει πολλά στα παιδιά που αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής.

Όλα πάνε κατ’ ευχήν για τον νεαρό πορτιέρε της ομάδας του λιμανιού και ο Τζολάκης κάνει ακόμα μεγαλύτερα όνειρα φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024