Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Θα λείψεις σε όλους μας»: Έφυγε από την ζωή η ράπερ Enchanting στα 26 της χρόνια

«Θα λείψεις σε όλους μας»: Έφυγε από την ζωή η ράπερ Enchanting στα 26 της χρόνια

Ο ιδρυτής της 1017 Records, Gucci Mane, αναφέρθηκε στην ράπερ ως «μια τόσο σπουδαία νεαρή κοπέλα» σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιβεβαίωσε τον θάνατό της.

Ο Gucci Mane ανακοίνωσε τον θάνατο της καλλιτέχνιδας Enchanting. Ήταν 26 ετών.

Την Τρίτη, 11 Ιουνίου, ο ιδρυτής της 1017 Records (κατά κόσμον Radric Delantic Davis), 44 ετών, επιβεβαίωσε τον θάνατο της  (το πραγματικό της όνομα ήταν Channing Nicole Larry) μέσω των social media.

«Ήρθε στο σπίτι μου τις τελευταίες τέσσερις ημέρες για να καθαρίσει. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε και έκανα ό,τι μπορούσα για να τη βοηθήσω, προσπάθησε», δήλωσε ο εκπρόσωπος στο πρακτορείο

«Τόσο λυπηρό να πρέπει να πούμε R.I.P σε μια τόσο σπουδαία νεαρή κοπέλα ένα πραγματικό αστέρι θα λείψεις σε όλους μας Chant @luvenchanting», έγραψε ο Gucci στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της στον λογαριασμό του στο Instagram.

Τα αίτια

Ψευδείς αναφορές για το θάνατό της άρχισαν να κυκλοφορούν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μετά την επιβεβαίωση του θανάτου της την Τρίτη, τα αφιερώματα άρχισαν να κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από το θάνατό της, η Enchanting είχε υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία του 1017 Records το 2020, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Hot 97 της Νέας Υόρκης. «Εμφανίστηκε σε 3 άλμπουμ πριν αποχωρήσει από την εταιρεία το 2023», προσθέτουν.

Το ανερχόμενο αστέρι φέρεται να πέθανε μετά τη διακοπή της μηχανικής υποστήριξης σε νοσοκομείο.

Σε δήλωσή του στο The Shade Room, εκπρόσωπος της ομάδας της ανέφερε ότι η 26χρονη υπέφερε από στερητικό σύνδρομο και είχε πάρει υπερβολική δόση.

«Ήρθε στο σπίτι μου τις τελευταίες τέσσερις ημέρες για να καθαρίσει. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε και έκανα ό,τι μπορούσα για να τη βοηθήσω, προσπάθησε», δήλωσε ο εκπρόσωπος στο πρακτορείο.

«Είναι σαν Trap-n-Blues»

Σύμφωνα με το προφίλ της στην 1017 Records, το οποίο εξακολουθεί να είναι ενεργό στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η Enchanting «άρχισε να ασχολείται με τη μουσική γύρω στην ηλικία των 18 ετών» και άρχισε να επικεντρώνεται στην τέχνη της μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο.

Η ράπερ μίλησε για το ότι έπρεπε να βρει το στυλ της, αφού προηγουμένως πίστευε ότι ακουγόταν σαν «μικρό μωρό» νωρίτερα στην καριέρα της.

«Έπρεπε να νιώσω άνετα με τη φωνή μου», είπε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του 1017. «Το να μένω στο στούντιο και να ηχογραφώ συνεχώς, με βοηθάει να βρω το στυλ στο οποίο μπορώ να είμαι καλή».

Αναπτύσσοντας περαιτέρω το στυλ της, είπε: «Είναι σαν Trap-n-Blues».

«Οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να ταυτιστούν με τα πράγματα που λέω. Μπορεί να βοηθήσω κάποιον σε οποιαδήποτε κατάσταση, μπορεί να με ακούσει και να βρει γαλήνη», συνέχισε η ράπερ.

Σε συνέντευξή της το 2021, εξήγησε ότι ήταν ένα «army brat» που γεννήθηκε στη Γερμανία και αποκάλεσε το Φορτ Γουόρθ του Τέξας, το σπίτι της, αφού έζησε και στην Ατλάντα μέχρι την πέμπτη τάξη του δημοτικού.

*Με πληροφορίες από: People

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024