Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Για την Κέιτ Γουίνσλετ το φιλί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τιτανικό ήταν εφιάλτης

Για την Κέιτ Γουίνσλετ το φιλί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τιτανικό ήταν εφιάλτης

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποκαλύπτει χρόνια μετά τις δυσκολίες στα γυρίσματα με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τιτανικό.

Η πιο εμβληματική σκηνή του Τιτανικού για την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν στην πραγματικότητα εφιάλτης και καθόλου ρομαντική όπως πέρασε στην ιστορία.

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι η διάσημη σκηνή του φιλιού με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν ένας εφιάλτης για να γυριστεί. «Το φιλί δεν ήταν ό,τι καλύτερο», ανέφερε η 48χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Vanity Fair».

Η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε πως ένας συνδυασμός ατυχιών στο μακιγιάζ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο να γελάει και η ίδια να δυσκολεύεται να αναπνεύσει με τον κορσέ της έκαναν το γύρισμα δύσκολο.

«Αυτό ήταν ένα τμήμα του πλοίου -δεν ήταν ολόκληρο το σετ του πλοίου που είχαμε» σημείωσε η Κέιτ Γουίνσλετ ξαναβλέποντας τη σκηνή που η Ρόουζ και ο Τζακ συναντιούνται στην πλώρη του πλοίου και σκαρφαλώνουν στο κιγκλίδωμα.

«Ω, Θεέ μου, ήταν χάος»

«Έπρεπε να ανεβούμε μια σκάλα για να φτάσουμε σε αυτό» θυμάται η Κέιτ Γουίνσλετ. Ως αποτέλεσμα του δύσκολου σετ, η ηθοποιός έπρεπε να φροντίζει τόσο το δικό της μακιγιάζ όσο και αυτό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

«Είχα κρύψει στον κορσέ μου το μακιγιάζ του, τα πινέλα και το σφουγγάρι, και τα αντίστοιχα δικά μου στην άλλη πλευρά. Και μεταξύ των λήψεων έφτιαχνα το μακιγιάζ μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ω Θεέ μου, ήταν τόσο χάος» υπογράμμισε η Κέιτ Γουίνσλετ για την εμβληματική σκηνή του φιλιού με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τιτανικό.

Παρά το γεγονός ότι ήταν δύσκολο να γυριστεί, η Κέιτ Γουίνσλετ είναι περήφανη για τη σκηνή και για την ταινία στο σύνολό της γιατί είναι μια ταινία που συνεχίζει να δίνει.

Σε ξεχωριστή συνέντευξη στο Variety, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον αναφέρθηκε στις εικασίες που τους ήθελαν να διαφωνούσαν κατά την κυκλοφορία της ταινίας το 1997.

«Θα έπρεπε να με πληρώσεις πολλά χρήματα για να δουλέψω ξανά με τον Jim» είχε δηλώσει η Κέιτ Γουίνσλετ τον Απρίλιο του 1997. Οι Times ανέφεραν ότι η ηθοποιός υπέφερε από υποθερμία και λίγο έλειψε να πνιγεί δύο φορές και σκέφτηκε να αποχωρήσει από την ταινία.

Ο Τζέιμς Κάμερον απέρριψε τις φήμες ότι υπήρξε ρήξη ανάμεσά τους. «Πέρασε κατάθλιψη όταν άφησε τη Ρόουζ να φύγει. Εκείνη και εγώ έχουμε μιλήσει για το γεγονός ότι πηγαίνει πολύ, πολύ βαθιά και οι χαρακτήρες της αφήνουν μια μόνιμη, μερικές φορές δραματική εντύπωση πάνω της».

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024