Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ κινδυνεύουν να μείνουν ξεκρέμαστοι

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ κινδυνεύουν να μείνουν ξεκρέμαστοι

Ο μεγάλος κίνδυνος για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η πενταετής συμφωνία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix, θα μπορούσε να είναι ένα καταστροφικό πλήγμα για το μέλλον τους αν δεν ανανεωθεί τον επόμενο χρόνο.

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κινδυνεύουν να επαναλάβουν το πρόβλημα που είχαν με το Spotify εν μέσω αναφορών ότι κινδυνεύει η συμφωνία εκατομμυρίων με το Netflix.

Εικάζεται πως η πενταετής συμφωνία των Σάσεξ με τον γίγαντα του streaming θα μπορούσε να ακυρωθεί, με τον βασιλικό συγγραφέα Tom Quinn να επισημαίνει ότι θα ήταν τεράστιο πλήγμα για το λαμπερό ζευγάρι.

Στα πρόθυρα να χάσουν το συμβόλαιό τους

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται στα πρόθυρα να χάσουν το συμβόλαιό τους με το Netflix, αξίας πολλών εκατομμυρίων, για τον απλό λόγο ότι το Netflix περίμενε πολλά περισσότερα από το ζευγάρι» υπογράμμισε μιλώντας στη Mirror.

Έχει προηγηθεί η ακύρωση του συμβολαίου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Spotify λόγω έλλειψης project, με τον Tom Quinn να επισημαίνει πως το ζευγάρι θέλει να αποφύγει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.

«Είναι πολύ πιθανό να επαναληφθεί το πρόβλημα με το συμβόλαιο του ζευγαριού με το Spotify, το οποίο έληξε ξαφνικά το 2023, αφού ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απέτυχαν σύμφωνα με εκπρόσωπο του Spotify να ανταποκριθούν στα benchmarks παραγωγικότητας».

Παρά τις εικασίες, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ εργάζονται επί του παρόντος σε νέο περιεχόμενο για το Netflix. Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον γίγαντα του streaming για μια εκπομπή μαγειρικής και lifestyle βασισμένη στο νέο της εμπορικό σήμα American Riviera Orchard.

Ο πρίγκιπας Χάρι από την πλευρά του αυτή τη στιγμή κάνει την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ για τον κόσμο του διεθνούς πόλο. Εκπρόσωπος του ζευγαριού έχει προσεγγιστεί αλλά δεν έχει προβεί σε σχολιασμό επί του παρόντος.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024