Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πρώτη καλοκαιρινή του συναυλία στο θέατρο Βράχων

Αποθέωση για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην πρώτη καλοκαιρινή του συναυλία στο θέατρο Βράχων

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων» που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στον Βύρωνα

Με τον καλύτερο τρόπο, με μια συναυλία στο θέατρο Βράχων το βράδυ της Τετάρτης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης «καλωσόρισε» το φετινό καλοκαίρι και ξεκίνησε τη φετινή περιοδεία του!

«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφουμε σε αυτό το θέατρο, στο οποίο έχουμε γράψει ιστορία και απόψε θα συνεχίσουμε ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε την τελευταία φορά» ήταν τα πρώτα λόγια του αγαπημένου τραγουδιστή, λίγο μετά τις 21:30, όταν και ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη», όπου και αποθεώθηκε.

Για περισσότερες από δυόμιση ώρες ο αγαπημένος καλλιτέχνης «χάρισε» στο κοινό, που είχε γεμίσει το θέατρο Βράχων, μια συναυλία με όλα τα αγαπημένα τραγούδια του. Από το «Χωρίς Αναπνοή», στο «Μη με Ονειρευτείς», και «Καλοκαίρι μου», μέχρι το «Χορεύω» και τη «Σαϊτιά», ενώ το μεγάλο φινάλε έγινε με το θρυλικό «Πάρτυ».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, το κοινό χόρευε και τραγουδούσε τα διαχρονικά τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τα οποία μας κρατάνε συντροφιά για περισσότερες από δυο δεκαετίες και τα οποία έχουν μάθει και τραγουδούν απ’ έξω και οι νεότερες γενιές!

Μαζί του στην σκηνή, η παλιά φίλη και πολυτάλαντη ερμηνεύτρια Τίνα Αλεξοπούλου, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με δική της μουσική και στίχους «Τα ίδια λάθη».

Από την ομάδα του για ακόμα μια εμφάνιση δεν θα μπορούσε να λείπει δίδυμο: Η Εστέλλα Κοπάνου στα φωνητικά, το τραγούδι και το φλάουτο και ο Γιώργος Παντέλογλου στα φωνητικά, το τραγούδι και το σαξόφωνο.

Επόμενος σταθμός για τον αγαπημένο καλλιτέχνη η Βέροια την 1η Ιουλίου.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024