Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το απίστευτο κόλπο που θα μετατρέψει τον ανεμιστήρα σας σε κλιματιστικό

Το απίστευτο κόλπο που θα μετατρέψει τον ανεμιστήρα σας σε κλιματιστικό

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι παγάκια

Το καλοκαίρι είναι εδώ, μαζί του και οι υψηλές θερμοκρασίες κι εμείς το μόνο που αναζητάμε μες στην ημέρα είναι λίγες στιγμές δροσιάς.

Οι συμβουλές για τις ημέρες του καύσωνα ποικίλλουν, με τους ειδικούς να συνιστούν, μεταξύ άλλων, αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων, ενυδάτωση και όχι βαριά γεύματα.

Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεστε στο σπίτι ή στη δουλειά και ο μοναδικός σας σύμμαχος στη μάχη κατά της ανυπόφορης ζέστης, είναι ο ανεμιστήρας σας;

Σίγουρα θα ευχόσασταν να λειτουργεί σαν ένα κλιματιστικό τελευταίας τεχνολογίας. Κι όμως! Ίσως και να γίνεται…

Οι χρήστες του TikTok δείχνουν ενθουσιασμένοι με το συγκεκριμένο κόλπο που… μετατρέπει τον ανεμιστήρα σας σε κλιματιστικό ή τουλάχιστον έτσι σας κάνει να νιώθετε. Το μόνο που θα χρειάζεστε είναι ένα μεγάλο μπολ και αρκετά παγάκια.

Αφού λοιπόν γεμίσετε το σκεύος με τα παγάκια, τοποθετήστε το μπροστά ακριβώς από τον ανεμιστήρα. Ρυθμίστε ώστε ο κορμός του να παραμένει σταθερός και φροντίστε να φυσάει προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Δείτε το βίντεο:

@icelandfoods Is anyone else finding it IMPOSSIBLE to sleep at night in this heat? 🥵🌡️   If so, you NEED to try this viral DIY air con hack, where you put a bowl of ice cubes in front of a fan for a much-needed gust of ice-cool air! 🧊🥶   Not got a fan? Pick one up in The Food Warehouse stores this week for £19.99 and we’ll give you a pack of ice cubes for FREE! 😎   #Heatwave #DIYAircon #Summer #Weather #CoolDown ♬ original sound – IcelandFoods

Όπως αποδεικνύεται, το μυστικό κρύβεται στον πάγο, και στη δροσιά που αναδύεται απ’ αυτόν. Σκοπός είναι ο αέρας του ανεμιστήρα να «σπρώξει» τον παγωμένο αέρα σε όλο το δωμάτιο.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024