Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Καύσωνας: Πώς θα λειτουργήσουν την Παρασκευή τα σχολεία στην Αθήνα

Καύσωνας: Πώς θα λειτουργήσουν την Παρασκευή τα σχολεία στην Αθήνα

Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων

Ανοιχτά θα είναι αύριο Παρασκευή τα σχολεία στον δήμο της Αθήνας, μετά το διήμερο που έμειναν κλειστά λόγω του καύσωνα.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, θα λειτουργήσουν κανονικά οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, αλλά και όλες οι μονάδες της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση του δήμου Αθήνας

Αύριο Παρασκευή 14 Ιουνίου, όλοι οι Βρεφικοί, Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων, θα λειτουργήσουν κανονικά. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από επανεκτίμηση της κατάστασης, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις.

Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί την Παρασκευή αν και οι συνθήκες θα συνεχίσουν να ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης

Υπενθυμίζεται πάντως πως αύριο Παρασκευή, 14 Ιουνίου, είναι η τελευταία ημέρα του σχολικού έτους για τους μαθητές στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά.
Στα περισσότερα σχολεία, οι διευθυντές έχουν ενημερώσει τους γονείς εδώ και ημέρες πως δεν θα γίνουν μαθήματα, αλλά θα γίνει η ενημέρωση και η επίδοση της βαθμολογίας Γ’ Τριμήνου, των Τίτλων Προόδου και Τίτλων Σπουδών.

Βελτίωση του καιρού από την Παρασκευή

Βελτίωση του καιρού αναμένεται προς τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά-βορειοδυτικά την Παρασκευή, ωστόσο οι συνθήκες θα συνεχίσουν να ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Αναλυτικότερα, στα βόρεια ηπειρωτικά η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 36 με 38 βαθμούς ενώ στο εσωτερικό της Στερεάς και της Πελοποννήσου τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 37 με 39 και πιθανόν 40 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024