Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλαδικές 2024: Σε ποια μαθήματα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2024: Σε ποια μαθήματα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους την επόμενη Δευτέρα, στις 17 Ιουνίου.

Συνεχίζουν σήμερα, Πέμπτη, τις  Πανελλαδικές εξετάσεις τους σε μαθήματα ειδικότητας οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, παρά το κύμα καύσωνα που πλήττει από χθες, Τετάρτη, την επικράτεια. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ, Ναυτικές Μηχανές.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚΙΙ), Ψηφιακά Συστήματα. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους την επόμενη Δευτέρα, στις 17 Ιουνίου.

Ως γνωστόν, η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Την άλλη εβδομάδα αρχίζουν τα ειδικά μαθήματα

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ έχουν απομείνει δύο ακόμη ημέρες εξετάσεων (αύριο, Παρασκευή και η ερχόμενη Δευτέρα), ενώ οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους στα μαθήματα Προσανατολισμού, χθες, Τετάρτη.

Θα ακολουθήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων (18 – 28 Ιουνίου 2024) και η διεξαγωγή των Υγειονομικών Εξετάσεων και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (17 – 28 Ιουνίου 2024).

Τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία

Την ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου, θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της τρέχουσας σχολικής χρονιάς για τους μικρούς μαθητές και τις μικρές μαθήτριες των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων της επικράτειας.

Επιπλέον, η ίδια ημέρα έχει οριστεί ως η τελευταία ημέρα διεξαγωγής προαγωγικών εξετάσεων για την Α’ και Β’ λυκείου. Υπενθυμίζεται, ότι οι εξετάσεις των γυμνασίων ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024