Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Σήμερα η κηδεία του 20χρονου ναυαγοσώστη - Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Χανιά: Σήμερα η κηδεία του 20χρονου ναυαγοσώστη – Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Oργκίτο

Το τελευταίο αντίο σε κλίμα βαθιάς οδύνης λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 20χρονο ναυαγοσώστη που «έσβησε» μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στις Καλύβες Αποκορώνου, στα Χανιά.

Η κηδεία του Oργκίτο θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στα Χανιά. Οι δύο 24χρονοι που συνεπλάκησαν με το θύμα συνελήφθησαν και αναμένεται να απολογηθούν αύριο ενώπιον του ανακριτή.

Εις βάρος των δύο νερών έχουν ασκηθεί διώξεις για συναυτουργία σε θανατηφόρο σωματική βλάβη.

Στην Ασφάλεια Χανίων, που έχει αναλάβει την προανάκριση, είχαν προσαχθεί χθες το πρωί πέντε άτομα – δύο 24χρονοι Έλληνες, ένας Γεωργιανός, ένας Βούλγαρος και ένας Ρουμάνος, με τους τρεις τελευταίους να αφήνονται ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους εμπλέκουν στο άγριο επεισόδιο.

Οι δύο 24χρονοι που συνεπλάκησαν με το θύμα απολογούνται αύριο ενώπιον του ανακριτή

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που επικαλείται το flashnews.gr, ο θάνατος του 20χρονου ναυαγοσώστη με καταγωγή από την Αλβανία προήλθε από παθολογικά αίτια και από επιπλοκές στην καρδιά του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω της άγριας συμπλοκής στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο.

Η στιγμή που ο 20χρονος καταρρέει

Βίντεο του Creta24 δείχνει τον άτυχο άνδρα λίγο μετά τη συμπλοκή, να περπατά υποβασταζόμενος από έναν άνδρα, να πλησιάζει το απέναντι πεζοδρόμιο και να καταρρέει έξω από κατάστημα.

Ο άνδρας που βρίσκεται μαζί του τον συγκρατεί πριν πέσει, προσπαθεί να τον στηρίξει στο πεζοδρόμιο και να τον συνεφέρει.

Κόσμος συγκεντρώνεται στο σημείο, καλούν το ΕΚΑΒ, προσπαθούν όλοι να βοηθήσουν τον 20χρονο, όμως εκείνος σε δευτερόλεπτα χάνει τις αισθήσεις του.

Ο χρόνος μετρούσε ήδη αντίστροφα για τον νεαρό άνδρα, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο αλλά και των γιατρών του νοσοκομείου για να τον επαναφέρουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024