Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Πώς μπορεί ένα smartwatch να σας αλλάξει τη ζωή;  

Πώς μπορεί ένα smartwatch να σας αλλάξει τη ζωή;  

Εάν θέλετε να κάνετε μια καλή επένδυση για να βελτιώσετε φυσική κατάσταση και υγεία, τότε έχει έρθει η στιγμή να αγοράσετε το πρώτο σας smartwatch.

Στην σύγχρονη καθημερινότητα, τα κλασικά ρολόγια έχουν δώσει την θέση τους στα «έξυπνα», τα γνωστά smartwatches που κάνουν πολλά περισσότερα από το να μας λένε την ώρα. Έχουν εξελιχθεί σε απαραίτητα αξεσουάρ που προσφέρουν αναρίθμητα οφέλη.

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας έρχονται εξοπλισμένα με πολλές και διαφορετικές λειτουργίες και εφαρμογές, που όχι μόνο μας κρατούν διαρκώς σε σύνδεση με όλα όσα μας ενδιαφέρουν αλλά μας δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για την φυσική μας δραστηριότητα, τον ύπνο μας, τον καρδιακό μας παλμό, ακόμα και την θερμοκρασία μας.

Γιατί να επενδύσετε σε ένα smartwatch;

Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που ακόμα αναρωτιούνται εάν αξίζει να επενδύσουν σε ένα smartwatch. Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα καλύτερά τους οφέλη, που εγγυημένα θα πείσουν και τους πιο απαιτητικούς:

Σας βοηθάει με όλα

Θέλετε να απαντάτε γρήγορα σε κλήσεις και μηνύματα; Θέλετε να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τα email σας; Θέλετε να βλέπετε με μια ματιά το πρόγραμμά σας ή να βρίσκετε το κινητό σας πιο εύκολα;

Ένα smartwatch μπορεί να σας βοηθήσει με όλα, αφού συνδέοντάς το με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω Bluetooth, κλήσεις και μηνύματα θα μεταφέρονται απευθείας στο ρολόι σας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με όλους τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Snapchat και Instagram.

Ταυτόχρονα σχεδόν όλα τα έξυπνα ρολόγια περιλαμβάνουν τη λειτουργία «Εύρεση τηλεφώνου», η οποία σας βοηθά να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας ανά πάσα στιγμή για να μην χάνετε χρόνο ψάχνοντας σε άσχετα σημεία.

Μουσική από απόσταση

Με τα smartwatches, μπορείτε να ακούτε και να ελέγχετε τη μουσική σας χωρίς να έχετε μαζί σας το smartphone σας. Μπορείτε να κάνετε παύση, να αλλάξετε τη μουσική και να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση χωρίς να τραβήξετε το τηλέφωνό σας από την τσάντα ή την τσέπη σας.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν κάνετε χειρονακτικές εργασίες, όπως η κηπουρική ή όταν κάνετε γυμναστική και τα χέρια σας πρέπει να είναι ελεύθερα.

Φίλος σας και στις διακοπές

Το smartwatch μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός φίλος και στα ταξίδια σας, καθώς είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν όταν ταξιδεύετε με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Το GPS στα smartwatches είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση όταν ταξιδεύετε, καθώς δεν χρειάζεται να κοιτάτε το κινητό σας τηλέφωνο κάθε φορά.

«Πάτε μαζί» γυμναστήριο

Τα έξυπνα ρολόγια μπορούν να παρακολουθούν ένα ευρύ φάσμα μετρήσεων φυσικής κατάστασης. Διαθέτουν αισθητήρες που καταγράφουν διάφορα χαρακτηριστικά, όπως οι καρδιακοί παλμοί, τα βήματα, οι θερμίδες, ακόμα και τον ύπνο σας.

Αυτές οι λειτουργίες έχουν σχεδιαστεί για να σας δίνουν πολύτιμα δεδομένα για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, να υιοθετήσετε πιο υγιείς συνήθειες και να ενισχύσετε τα επίπεδα ευεξίας σας.

Θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartwatches ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην εγγυημένη και έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024