Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ για τον Κόρντομπα» (vid)

«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ για τον Κόρντομπα» (vid)

Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο, η ΑΕΚ έκανε πρόταση στην Ντεπορτίβο Κάλι για τον Χουάν Χοσέ Κόρντομπα, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Πρόταση της ΑΕΚ για τον Χουάν Χοσέ Κόρντομπα αποκάλυψε δημοσιογράφος από την Αργεντινή.

Συγκεκριμένα η Ένωση φαίνεται πως ξεκίνησε συζητήσεις με την Ντεπορτίβο Κάλι για τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ, ωστόσο η πρότασή της απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Μαριάνο Όλσεν, οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη, όμως η ομάδα από την Κολομβία αναζητά μεγαλύτερες προσφορές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ο Κόρντομπα είναι 20 ετών, με καταγωγή από την Κολομβία και έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025. Έχει υπάρξει διεθνής με την Κ20 της χώρας του και την φετινή σεζόν, μέτρησε 19 συμμετοχές με 6 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Για δύο μεταγραφές κινείται η ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τερματοφύλακα

Η «Ένωση», με βάση τα ρεπορτάζ προχωράει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και στόχος της είναι να έχει ολοκληρώσει δύο κινήσεις έως ότου φύγει για την προετοιμασία στις 23 Ιουνίου.

Προτεραιότητα για την ΑΕΚ αποτελεί η ενίσχυση στα μπακ και στην θέση του τερματοφύλακα, τον οποίο θέλουν να αποκτήσουν όσο γρηγορότερα γίνεται.

Την Τετάρτη (12/06) ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Θωμά Στρακόσα και η «Ένωση» κινείται, προκειμένου να προχωρήσει την περίπτωσή του.

Ο 29χρονος Αλβανός κίπερ, από το 2022 ανήκει στην Μπρέντφορντ, στην Αγγλία μετράει μόλις έξι συμμετοχές και μόνο ικανοποιημένος δεν είναι με την κατάσταση που επικρατεί.

Ο τερματοφύλακας της αγγλικής ομάδας επιθυμεί να αποχωρήσει και σε αυτό βασίζεται και η ΑΕΚ, όμως πρέπει να πειστεί πως η μετακόμισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι η ενδεδειγμένη λύση για εκείνον.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του με την Μπρέντφορντ ολοκληρώνεται το 2026, ενώ στο τραπέζι μπορεί να πέσει και ο δανεισμός με οψιόν αγοράς.

Παράλληλα, ανοικτό παραμένει και το θέμα με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, μια περίπτωση που βρίσκεται στη λίστα του «δικεφάλου» εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ο Ιταλός πορτιέρε μένει και τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στις 30 Ιουνίου και για την απόκτησή του ενδιαφέρεται και η Σαμπντόρια εκτός από τους κιτρινόμαυρους.

Sports in

Μότα: «Ο Αλμέιδα άρχισε να μου φωνάζει, είναι φυσιολογικό να έχουν νεύρα» (vid)

Όσα είπε ο προπονητής της Νόα μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024