Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η ανοικτή, αλλά δύσκολη περίπτωση του Φαμπιάνο

Η ανοικτή, αλλά δύσκολη περίπτωση του Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα και είναι πιθανόν να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη

Το θέμα του Φαμπιάνο παραμένει ανοικτό για τον Άρη, καθώς ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός φαίνεται ότι δεν έχει βρει ακόμη ομάδα.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους κιτρινόμαυρους ολοκληρώνεται στο τέλος του τρέχοντος μήνα, ενώ εξακολουθεί να πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, λόγω των οικονομικών του απαιτήσεων.

Ο Φαμπιάνο είναι πιθανόν να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη το επόμενο χρονικό διάστημα και αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Η πρόταση του Άρη

Οι άνθρωποι του Άρη είχαν κάνει πρόταση με βελτιωμένους όρους στον ποδοσφαιριστή, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι διατεθειμένοι να «ξεφύγουν» από τα χρήματα τα οποία έχουν υπολογίσει για το μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέχρι τις αρχές Ιουλίου, προκειμένου να ξέρουν αν θα πρέπει να κινηθούν για έναν ακόμα στόπερ, που θα πλαισιώσει τους Μπράμπετς, Ρόουζ και Βέλεθ.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024