Τον σέντερ μπακ της Στουτγκάρδης, Χιρόκι Ίτο, απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου. Ο Ιάπωνας διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς έως το 2028, με ρήτρα εξαγοράς στα 30 εκατ. ευρώ.

Οι Βαυαροί, είναι σε συζητήσεις και με τον αρχηγό της Λεβερκούζεν, Τζόναθαν Τα, συνεχίζοντας την πάγια τακτική τους να αγοράζουν τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες της Bundesliga.

Σημαντική μεταγραφική για τους Βαυαρούς, που έκαναν δικό τους έναν από τους καλύτερους σέντερ μπακ της φετινής Bundesliga.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αγωνιστώ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Ακόμη και στην Ιαπωνία είναι φημισμένο το όνομα της Μπάγερν Μονάχου. Τα έδωσα όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο αγωνίστηκα στην Στουτγκάρδη και είμαι ευγνώμων προς τον σύλλογο.

Tώρα ανυπομονώ για την πρόκληση που μου παρουσιάζεται στο Μόναχο και θέλω από πλευράς μου να εξασφαλίσω ότι η Μπάγερν θα κατακτήσει πολλούς τίτλους. Ήταν καιρός να κάνω ένα νέο βήμα, για εμένα η Μπάγερν είναι ο τέλειος σύλλογος ως προς αυτό,» κατέθεσε στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Καθώς θ’ αποχωρήσει από το Μόναχο ο Νταγιό Ουπαμεκανό, στην Μπάγερν αναζητούσαν τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση του και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Ίτο. Ο Ιάπωνας στόπερ, την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις με 1 ασίστ.

Η ανάρτηση της Μπάγερν: