Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Τέρζιτς από την Ντόρτμουντ!

Τέλος ο Τέρζιτς από την Ντόρτμουντ!

Μετά από δύο χρόνια, ο Έντιν Τέρζιτς ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την διοίκηση των Βεστφαλών να κάνει δεκτό το αίτημά του.

Σοκ στη Βεστφαλία! Ο Έντιν Τέρζιτς αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, κάτι που εξέφρασε στη διοίκηση, η οποία και έκανε δεκτό το αίτημά του.

«Ο Έντιν Τέρζιτς αφήνει την Ντόρτμουντ. Ο προπονητής που κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας με την BVB το 2021, τερμάτισε δεύτερος τη σεζόν 2022-23 και έφτασε στον τελικό του Champions League το 2023-24, ζήτησε από την Ντόρτμουντ να τερματιστεί άμεσα η συνεργασία των δύο πλευρών. Η Ντόρτμουντ συμφώνησε να ικανοποιήσει το συγκεκριμένο αίτημα μετά από συζήτηση που είχαν οι δύο πλευρές», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Βεστφαλίας.

Το μήνυμα του Τέρζιτς

«Αγαπητοί φίλοι της Μπορούσια, αν και με πληγώνει βαθιά αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως αφήνω σήμερα την Ντόρτμουντ. Ήταν τεράστια τιμή να οδήγησω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο στην κατάκτηση ενός Κυπέλλου και πρόσφατα σε έναν τελικό Champions League.

Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως δύο καρδιές χτυπούσαν στο στήθος μου κατά τη διάρκεια της απόφασης, αναλογιζόμενος αυτά που έχουν συμβεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Αλλά ακόμη και μετά από τις εκτεταμένες συζητήσεις, το βασικό μου αίσθημα δεν έχει αλλάξει. Εύχομαι τα καλύτερα στην Ντόρτμουντ και δεν λέω αντίο αλλά ότι θα τα ξαναπούμε», ήταν το μήνυμα του Τέρζιτς.

Ο τελικός του Champions League απέναντι στην Ρεάλ στο «Γουέμπλεϊ»  ήταν το τελευταίο του Έντιν Τέρζιτς στον πάγκο της Ντόρτμουντ, με την οποία πανηγύρισε το Κύπελλο Γερμανίας το 2021.

Sports in

Η επιβλητική εμφάνιση του «Greek Freak» κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σάρωσε» την Δομινικανή Δημοκρατία, με τον «Greek Freak» να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα – Τα στατιστικά του σούπερ σταρ της «γαλανόλευκης» στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024