Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ένα αργυρό μετάλλιο που είναι σαν… χρυσό

Ένα αργυρό μετάλλιο που είναι σαν… χρυσό

Η επιτυχία του Καραλή είναι τεράστια, καθώς ο Ντουπλάντις που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, είναι ανίκητος

Ο Εμμανουήλ Καραλής τρέλανε όλη την Ελλάδα με την εμφάνισή του στον αποψινό τελικό του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκλόνισε κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, καθώς έμεινε πίσω μόνο από τον απίστευτο Ντουπλάντις.

Ο τελευταίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χαρακτηριστική άνεση και πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός άλτης όχι απλά φαντάζει, αλλά είναι ανίκητος.

Η τεράστια επιτυχία του Καραλή είναι θρίαμβος της σκληρής προσπάθειας και της επιμονής, με τον πρωταθλητή μας ν’ αποδεικνύει πως είναι αλύγιστος.

Και το λέμε αυτό όχι μόνο γιατί κατάφερε με την επίδοσή του να πάρει το αργυρό μετάλλιο, αλλά γιατί μπόρεσε (όπως χθες και η Στεφανίδη) να νικήσει και τον τραυματισμό του.

Είχε χτυπήσει χθες ο Καραλής αλλά πάλεψε σκληρά και δεν έκανε πίσω. Προσπάθησε πολύ για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και απέδειξε ότι είναι φτιαγμένος από ατσάλι.

Το αργυρό μετάλλιο που πήρε είναι σαν… χρυσό, αν αναλογιστεί κάποιος, ποιος είναι ο Ντουπλάντις που πήρε την πρώτη θέση.

Κανείς αθλητής στον κόσμο δεν είναι αυτή την στιγμή σε θέση, όχι να νικήσει, αλλά ούτε να κοντράρει τον Σουηδό κι αυτό φάνηκε και στον αποψινό τελικό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι 0 25χρονος άλτης έχει περάσει τα 6.25 μέτρα και αυτή η επίδοση τα λέει όλα.

Όλοι οι Έλληνες αισθάνονται περήφανοι για τον μεγάλο αγώνα που έκανε ο «Μανόλο» και για το μετάλλιο που χάρισε στην χώρα μας. Ήταν η επιβράβευση σκληρής δουλειάς και τώρα υπάρχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Καραλής έδειξε απόψε ότι μπορούμε να περιμένουμε ένα μετάλλιο στο επί κοντώ και στην πόλη του Φωτός και ο Έλληνας άλτης είναι σε θέση να μας χαρίσει μιαν ακόμα επιτυχία.

Μετά την Κατερίνα Στεφανίδη που πήρε το αργυρό μετάλλιο στο επί κοντώ, πανηγυρίσαμε και το αργυρό του Καραλή. Έκαναν και οι δύο άλματα που μας έκαναν περήφανους.

Είπαμε το μετάλλιο που πήρε ο «Μανόλο» είναι σαν… χρυσό, αν αναφερθεί και μόνο το όνομα του Ντουπλάντις που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Ο Σουηδός κάνει απίστευτα πράγματα και δεν κοντράρεται.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024