Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αγγλία: Ο νόμος που ψήφισαν αν Αγγλία και Σκωτία περάσουν στα ημιτελικά του Euro

Αγγλία: Ο νόμος που ψήφισαν αν Αγγλία και Σκωτία περάσουν στα ημιτελικά του Euro

Ο νόμος αφορά τις παμπ σε Αγγλία και Σκωτία

Το μόνο θέμα που απασχολεί τους περισσότερους ανθρώπους αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Euro 2024).

Ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους και οι περισσότεροι Άγγλοι, οι οποίοι είναι από τους λαούς που λατρεύουν την μπάλα.

Και όταν λέμε την λατρεύουν (την μπάλα), το εννοούμε, αφού έφτασαν στο σημείο να νομοθετήσουν για χάρη της, σύμφωνα με την Sun. 

Ο νόμος που ψήφισαν

Και εξηγούμε: Αν η Αγγλία ή η Σκωτία καταφέρουν να φτάσουν στα ημιτελικά, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές για τις παμπ σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η νομοθεσία ψηφίστηκε από τη Βουλή των Λόρδων τον περασμένο μήνα.

Ο νόμος  αναφέρει ότι οι παμπ θα παραμείνουν ανοιχτές για δύο επιπλέον ώρες τις ημέρες των αγώνων της Αγγλίας ή της Σκωτίας, εάν καταφέρουν να φτάσουν στα ημιτελικά.

Οι φίλαθλοι θα είναι ενθουσιασμένοι με τις επιπλέον δύο ώρες κατανάλωσης μπύρας, δεδομένης της διαφοράς ώρας μεταξύ των χωρών. Της Αγγλίας και της διοργανώτριας Γερμανίας.

Οι ισχύοντες νόμοι θα σήμαιναν ότι αν ένας αγώνας πήγαινε στην παράταση ή στα πέναλτι, οι φίλαθλοι μπορεί να έπρεπε να βγουν από την παμπ λόγω των ωρών που ισχύουν στην χώρα για σερβίρισμα αλκοόλ.

Με τη Γερμανία να είναι μια ώρα μπροστά από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οπαδοί θα μπορούν να παρακολουθούν τα βραδινά σφυρίγματα χωρίς να φοβούνται ότι θα τους διώξουν πριν από το τελικό σφύριγμα.

Ένα από τα φαβορί

Και αποδεικνύεται ότι τα «Τρία Λιοντάρια» είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης και αν  τα καταφέρουν, θα είναι το πρώτο μεγάλο τρόπαιο της ανδρικής ομάδας της Αγγλίας από το 1966.

Ο υπουργός Εσωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι δήλωσε προηγουμένως: «Τις επόμενες εβδομάδες θα ετοιμαστούμε όλοι να υποστηρίξουμε τα έθνη μας σε αυτό που θα είναι ένα πολυάσχολο αθλητικό καλοκαίρι και μια περήφανη στιγμή για τη Βρετανία».

«Ακούσαμε το κοινό μέσω της διαβούλευσής μας και θα επεκτείνουμε το ωράριο αδειοδότησης των παμπ σε περίπτωση που η Αγγλία ή η Σκωτία φτάσουν στα ημιτελικά ή στον τελικό του Euro 2024. Αυτή η ώθηση στον τομέα της φιλοξενίας θα επιτρέψει στους φίλους, τις οικογένειες και τις κοινότητες να έρθουν μαζί για περισσότερο χρόνο για να παρακολουθήσουν το έθνος τους που ελπίζουμε να το φέρει (το κύπελλο) σπίτι του», είπε .

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024