Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Νόαμ Τσόμσκι - Δυσκολεύεται να μιλήσει

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο Νόαμ Τσόμσκι – Δυσκολεύεται να μιλήσει

Η είδηση για το εγκεφαλικό επιβεβαιώθηκε από τη Βαλέρια Τσόμσκι

Μία περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Νόαμ Τσόμσκι, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βραζιλίας.  Ο 95χρονος διάσημος γλωσσολόγος Νόαμ Τσόμσκι έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση από τον περασμένο Ιούνιο γεγονός που έχει πυροδοτήσει διάφορες εικασίες σχετικά με την υγεία του.

Άλλωστε είναι πολλοί εκείνοι που σχολιάζουν το βάρος της απουσίας του από την συζήτηση για τα τεκταινόμενα στη Γάζα. Η είδηση για το εγκεφαλικό επιβεβαιώθηκε από τη Βαλέρια Τσόμσκι λέγοντας ότι ο καθηγητής του ΜΙΤ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο στην πατρίδα της, τη Βραζιλία, αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο Ιούνιο.

Δυσκολεύεται να μιλήσει ο Νόαμ Τσόμσκι

O Νόαμ Τσόμσκι και η σύζυγος του ταξίδεψαν με ένα αεροσκάφος ασθενοφόρου με δύο νοσοκόμες μόλις έγινε αρκετά καλά για να φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με την Βαλέρι Τσόμσκι, ο σύζυγός της εξαιτίας του εγκεφαλικού δυσκολεύεται να μιλήσει και ότι έχει προσβληθεί η δεξιά πλευρά του σώματός του.

Τέλος, η ίδια ανέφερε ότι καθημερινά ένας νευρολόγος, ένας λογοθεραπευτής και ένας πνευμονολόγος επισκέπτονται τον ακαδημαϊκό. Ο 95χρονος Τσόμσκι σηκώνει το αριστερό του χέρι κάνοντας μια χειρονομία θρήνου και οργής, όταν βλέπει εικόνες που προέρχονται από τον πόλεμο στη Γάζα, ανέφερε η συζυγός του.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024