Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον - Θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ το Σάββατο;

Κέιτ Μίντλετον – Θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ το Σάββατο;

Φήμες θέλουν την Κέιτ Μίντλετον να κάνει μια ήσυχη, ολιγόλεπτη εμφάνιση.

Η 42χρονη Κέιτ, η οποία υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, δεν συμμετείχε στην επιθεώρηση του Συνταγματάρχη στις 8 Ιουνίου – η οποία είναι η παραδοσιακή πρόβα για την επίσημη παρέλαση των γενεθλίων του ηγεμόνα.

Αλλά η Ρεμπέκα Ίνγκλις, η βασιλική συντάκτρια της Daily Mail, πρότεινε στο Palace Confidential αυτής της εβδομάδας ότι μια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στην εκδήλωση του Σαββατοκύριακου στο Λονδίνο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί εντελώς εν μέσω «επίμονων φημών» ότι μπορεί να βγει για λίγη ώρα στο μπαλκόνι.

«Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι ότι όταν ρώτησα τόσο το Παλάτι του Κένσινγκτον όσο και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σχετικά με αυτό αυτή την εβδομάδα, δεν είπαν λέξη», δήλωσε η ειδικός.

Και συνέχισε: «Ο κόσμος θα χαρεί να τη δει. Νομίζω ότι θα είναι ένα μπόνους».

«Η ίδια έχει ξεκαθαρίσει: «Κοιτάξτε, όταν οι γιατροί μου πουν ότι είμαι έτοιμη να βουτήξω ξανά το δάχτυλό μου στο νερό, θα το κάνω ευχαρίστως”»

Δείτε το σχετικό βίντεο 

Θα γίνει όσο το δυνατόν πιο άνετα για την Κέιτ

Νωρίτερα στην εκπομπή, η Ρεμπέκα είχε εξηγήσει πώς ο βασιλιάς, 75 ετών, ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, θα παραστεί στην Παρέλαση των Χρωμάτων (Trooping the Colour).

«Είναι υπέροχο που ο βασιλιάς θα πάει εκεί», είπε. «Η βασίλισσα Καμίλα θα είναι εκεί, θα έχουμε τον πρίγκιπα Εδουάρδο, την πριγκίπισσα Άννα, τον πρίγκιπα της Ουαλίας έφιππο, θα έχουμε όλη τη μεγαλοπρέπεια και τη λαμπρότητα, αλλά απλώς θα γίνει με έναν ελαφρώς πιο άνετο τρόπο γι’ αυτόν».

«Για μένα, στην πραγματικότητα, το μεγάλο ερώτημα είναι αν η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα είναι εκεί στο μπαλκόνι, αυτή είναι μια φήμη που κυριαρχεί τις τελευταίες εβδομάδες.

»Η ίδια έχει ξεκαθαρίσει: «Κοιτάξτε, όταν οι γιατροί μου πουν ότι είμαι έτοιμη να βουτήξω ξανά το δάχτυλό μου στο νερό, θα το κάνω ευχαρίστως”, αλλά είναι σίγουρα μια επίμονη φήμη.

»Μίλησα με κάποιον πριν από μερικές εβδομάδες και του είπα «τι νομίζεις;». Και μου είπε: «Δεν θα το υπολόγιζα». Αλλά δεν έχει αποκλειστεί τελείως το ενδεχόμενο».

Δείτε το σχετικό βίντεο 

«Ελπίζω να είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω όλους πολύ σύντομα»

Η Κέιτ συνεχίζει να απέχει από τα δημόσια βασιλικά καθήκοντα κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας της, ενώ ξεκουράζεται στο σπίτι και θα επιστρέψει μόνο όταν οι γιατροί της δώσουν το πράσινο φως.

Το περασμένο Σάββατο, η Κέιτ ζήτησε συγγνώμη που έχασε μια σημαντική πρόβα για το Trooping The Colour.

Η πριγκίπισσα έγραψε μια επιστολή προς την Ιρλανδική Φρουρά, η οποία παρουσιάζει φέτος τα χρώματά της στον βασιλιά, λέγοντας: «Ελπίζω να είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω όλους πολύ σύντομα».

Οι γνώστες τονίζουν εδώ και καιρό ότι το «ταξίδι» κάθε καρκινοπαθούς είναι ατομικό και πιστεύουν ότι οι εικασίες σχετικά με το αν η Κέιτ θα παραστεί σε σημαντικές εκδηλώσεις, όπως την Παρέλαση των Χρωμάτων, δημιουργούν περιττή πίεση σε μια περίοδο που η ίδια έχει ζητήσει χώρο και ιδιωτικότητα.

*Με στοιχεία από dailymail.co.uk

Sports in

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε επέκταση του Αταμάν (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί πως ο Εργκίν Αταμάν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024