Η Βασιλική Τρουφάκου θηλάζει στους δρόμους της Αθήνας και είναι η έμπνευση που χρειαζόσουν
«Νυχτοπερπατήματα» παρέα με τον νεογέννητο γιο της!
Οι πρώτες ημέρες με ένα παιδί στο σπίτι, σίγουρα είναι ιδιαίτερες. Συναισθήματα χαράς, φόβου, ανησυχίας και ευγνωμοσύνης μπορεί να κυριαρχήσουν, με αποτέλεσμα να κάνουν αυτή την περίοδο μία από τις πιο ξεχωριστές στη ζωή μιας μητέρας.
Η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο παρέλαβε στην αγκαλιά της ύστερα από 30 ώρες φυσιολογικού τοκετού. Η δημοφιλής ηθοποιός, φαίνεται να έχει αγαπήσει αυτή τη νέα φάση στη ζωή της και συχνά μοιράζεται σκέψεις, στιγμές και συναισθήματα μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram.
Αυτή τη φορά, παρότι ο μικρός της γιος είναι μόλις λίγων ημερών, ήρθαν και οι πρώτες βόλτες στη ζεστή και καλοκαιρινή Αθήνα. Όπως βλέπουμε στη νέα ανάρτηση, η ηθοποιός έχει βγει μαζί με τον γιο της μια βόλτα στη γειτονιά της και μάλιστα θηλάζει το μωρό της, προσφέροντας τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα στον φακό.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Νυχτοπερπατήματα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση η ηθοποιός, ενώ την βλέπουμε χαμογελαστή μπροστά την κάμερα.
«Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου! Τα καταφέραμε, αγοράκι μου», είχε εξομολογηθεί η Βασιλική Τρουφάκου σε προηγούμενη ανάρτησή της. Η ίδια είχε αποκαλύψει πως ο τοκετός κράτησε 30 ώρες, ευχαριστώντας τον γυναικολόγο της αλλά και το μαιευτικό προσωπικό για την εμπειρία και την βοήθεια που της χάρισαν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Πηγή: GRACE
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442