Για άλλη μια χρονιά τα Mad Video Music Awards από τη ΔΕΗ είναι έτοιμα να λάμψουν με τις φοβερές τους εμφανίσεις καθώς και με πολλές εκπλήξεις που μας ετοιμάζουν και φέτος στις 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Κλείσε τώρα τη θέση σου και ζήσε από κοντά τη μοναδική Mad Video Music Awards 2024 από την ΔΕΗ εμπειρία! Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!
www.videomusicawards.gr

Εμείς βρεθήκαμε στα backstage για το trailer των Mad VMA και ρωτήσαμε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ποιο είναι το αγαπημένο τους act και τι άλλο θα ήθελαν να δουν! Για την ιστορία να πούμε ότι ο Trannos γεννήθηκε το 2000 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του δεν έχει ολοκληρώσει το σχολείο, έχοντας σταματήσει στη Δευτέρα Λυκείου, ενώ πριν ασχοληθεί με τη τραπ εργαζόταν ως μπάρμαν.

«Έκανα το act μου και ενώ ήταν να αλλάξω ρούχα για να πω το 2 ο τραγούδι κόλλησε το μικρόφωνο, δεν μπόρεσα να αλλάξω και βγήκα με τα ίδια»

Τι είχε να μας πει ο Trannos;

– Ποιο είναι το αγαπημένο σου act ever;

Με την Ελένη Φουρέιρα για το “Madame” σίγουρα, αλλά και με τη Josephine το “Tik Tak”.

– Ποιον ξένο καλλιτέχνη θα ήθελες να δεις στη σκηνή των Mad VMA;

Τον Tranno από την Αμερική… τον Bobby Shmurda!

– Ποιο τραγούδι των Mad VMA θα ήθελες να έχεις ερμηνεύσει εσύ αλλά σε πρόλαβε άλλος;

Το «Gucci φόρεμα» του Γιώργου Μαζωνάκη.

– Αν ήσουν τραγούδι των VMA, ποιο θα ήσουν;

Θα ήμουν σίγουρα το TikTak!

– Ποιο μουσικό πάντρεμα θα ήθελες να δεις στα επόμενα Mad VMA;

Trannos με Σταμάτη Γονίδη… και γρήγορα!

– Θέλω τώρα να μου πεις ένα απρόοπτο που συνέβη στα backstage και κανείς δεν έμαθε ποτέ;

Έκανα το act μου και ενώ ήταν να αλλάξω ρούχα για να πω το 2 ο τραγούδι κόλλησε το μικρόφωνο, δεν μπόρεσα να αλλάξω και βγήκα με τα ίδια.