Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Ελένη Τοπαλούδη: Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι αιτήσεις αναίρεσης των δολοφόνων και βιαστών της

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δράστες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Απορρίφθηκαν από τον Άρειο Πάγο την Παρασκευή οι αιτήσεις αναιρέσεως που είχαν υποβάλει ο 26χρονος Ροδίτης και ο 24χρονος συγκατηγορούμενός του για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε τις αιτήσεις αναιρέσεως και των δύο κατηγορούμενων, οι οποίοι ζητούσαν να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που τους καταδίκασε και τους επέβαλε την ποινή της ισοβίου καθείρξεως, η οποία πλέον είναι αδύνατον να μετατραπεί.

Η απόφαση αυτή σύμφωνα με την εισήγηση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, προκύπτει γιατί ζητήθηκε να απορριφθούν ως αβάσιμοι οι λόγοι αναιρέσεως που επικαλούνται οι δύο κατηγορούμενοι.

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν ζητήσει να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που τους καταδίκασε και τους επέβαλε την ποινή της ισοβίου καθείρξεως

«Δεν προκύπτει ότι τέλεσαν αυτές τις πράξεις λόγω ανωριμότητας της ηλικίας, το δικαστήριο το τεκμηριώνει απολύτως στην απόφασή του», τόνισε μεταξύ άλλων, όπως μεταδίδει η dimokratiki.

«Απολύτως αιτιολογημένα η απόφαση κρίνει ότι είναι απορριπτέος ο λόγος αυτός». Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δράστες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δύο δράστες έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και του ομαδικού βιασμού.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024