Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά λίγο πριν τις 5.30 το απόγευμα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο επεισόδιο συμμετείχαν τουλάχιστον τρία άτομα κουρδική καταγωγής.
Ένας νεκρός
Από τους πυροβολισμούς υπάρχει ένας νεκρός και ένας τραυματίας στο σημείο που εντοπίστηκαν βρέθηκε ένα όπλο πεσμένο δίπλα τους.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός ατόμου.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης πλησίασε τα δύο άτομα και πυροβόλησε εναντίον τους.
Με το όπλο στο χέρι
Ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση με όπλο στην κατοχή του από περιπολικό της άμεσης δράσης.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το επεισόδιο αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση ότι συνέβη μέσα στο σούπερ μάρκετ με τους εμπλεκόμενους να μην διστάζουν να βγάλουν όπλα και να πυροβολήσουν μπροστά σε δεκάδες πελάτες του καταστήματος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.