Αποκλείει τη διάπραξη εγκλήματος η Ελληνική Αστυνομία σε ό,τι αφορά στον εντοπισμό σορού γυναίκας στα Κύθηρα χθες Πέμπτη, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίας Δημογλίδου για να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα πρέπει να ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή της σορού η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή.

«Από την πρώτη στιγμή και από τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός αυτής της γυναίκας, οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται κοντά στην εγκληματική ενέργεια. Σήμερα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή της σορού, όμως, προς το παρόν, έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια» ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Για να είμαστε ασφαλείς θα πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Το οικείο περιβάλλον της γυναίκας δε μας έχει δώσει πληροφορίες ότι κάποιος θα μπορούσε να της έχει κάνει κακό για οποιονδήποτε λόγο», είπε η κ. Δημογλίδου μιλώντας στο MEGA.

Υπενθυμίζεται ότι το ανατριχιαστικό εύρημα εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στη χώρα των Κυθήρων από έναν διερχόμενο βοσκό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του in δίπλα της βρέθηκε εύφλεκτο υλικό και αναπτήρας.

Τα ευρήματα αυτά έβαλαν σε σκέψεις τους αστυνομικούς για τις συνθήκες θανάτου της 60χρονης, ωστόσο οι τελικές απαντήσεις αναμένονται μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας που θα δείξει αν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προήλθε από τη φωτιά ή αν κάποιος ήθελε να εξαφανίσει το πτώμα της.