Πτώσεις δέντρων και διάφορων αντικειμένων προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν χθες Πέμπτη 13 Ιουνίου το βράδυ στην Ημαθία, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 70 κλήσεις.

Στη Βέροια έπεσαν κολόνες φωτισμού, βυθίζοντας περιοχές στο σκοτάδι, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα, χωρίς όμως να αναφερθεί τραυματισμός.

«Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί»

Στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας και της Νάουσας οι πυροσβέστες κλήθηκαν σε 41 περιπτώσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.

Τμήμα λαμαρίνας προκάλεσε ζημιά σε ΙΧ

Ένα κομμάτι λαμαρίνας από στέγη πολυκατοικίας έσπασε και έπεσε στον δρόμο από τη σφοδρή καταιγίδα στο κέντρο της Βέροιας.

Συγκεκριμένα το τμήμα λαμαρίνας έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο και προκάλεσε υλικές ζημιές. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός ατόμου, σύμφωνα με το pliroforiodotis.gr.

Το τμήμα λαμαρίνας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

«Μετά την εκδήλωση ισχυρών ανέμων στην Ημαθία, από χθες Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 70 κλήσεις και συγκεκριμένα:

Για την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας 16 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν εννέα (9) κοπές δέντρων και μία (1) αφαίρεση αντικειμένου.

Για την ευρύτερη περιοχή της Βέροιας 54 κλήσεις και πραγματοποιήθηκαν 16 κοπές δέντρων και 15 αφαιρέσεις αντικειμένων.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών».

Δείτε βίντεο: