Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τα 3 ζώδια που είναι drama queens

Τα 3 ζώδια που είναι drama queens

Μήπως αυτοί που νιώθουν διαρκώς αδικημένοι, ανήκουν στα παρακάτω ζώδια;

Θέλεις τον κυβερνήτη πλανήτη τους που τους κάνει πιο δραματικούς; Θέλεις τα χαρακτηριστικά που επικρατούν περισσότερο, τους ωθούν στο δράμα και τα κλάματα; Πολλοί είναι οι λόγοι που αυτά τα ζώδια παίρνουν δικαίως τον τίτλο του απόλυτου drama queen.

Συνήθως δυσκολεύονται να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, μπορεί να παρουσιάζουν καταστροφικές τάσεις, και η αισιοδοξία μαζί με την ψυχραιμία είναι άγνωστες λέξεις για εκείνους. Η φυσική τους τάση προς το δράμα, το κλάμα και το ξέσπασμα, συνήθως κάνει τη ζωή των γύρω τους πιο δύσκολη.

Καρκίνος

Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί αυτά τα ζώδια βρίσκονται στην συγκεκριμένη λίστα. Είναι τόσο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί που μπορούν να προκαλέσουν ένταση, δράμα και τσακωμούς, ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα. Το συναίσθημά τους, δύσκολα το ελέγχουν και συνήθως χάνουν τα όρια και το μέτρο. Αν τυχόν τους πληγώσεις, έστω και άθελά σου, ετοιμάσου για άνευ προηγουμένου ξέσπασμα. Eπίσης μην ξεχνάς πως ένας Καρκίνος θέλει τα βλέμματα και την προσοχή επάνω του, οπότε πιθανότατα να κάνει τα πάντα για να τραβήξει το ενδιαφέρον σου.

Λέων

Μιλώντας για προσοχή και δράμα, το μυαλό μας αναπόφευκτα πηγαίνει στους Λέοντες οι οποίοι κατέχουν και αυτοί επάξια μια θέση στα πιο δραματικά ζώδια. Θέλουν να έχουν τα πάντα στραμμένα γύρω από τον εαυτό τους, και φωνάζουν εντυπωσιασμό. Θα τραβήξουν τις εντυπώσεις, ακόμη και με άσχημο τρόπο, ακόμη κα με κλάματα, ακόμη και μπόλικο δράμα και φωνές. Για την ακρίβεια, ένας Λέοντας δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει να γίνει drama queen, είναι ένα έμφυτο χαρακτηριστικό του.

Σκορπιός

Και ναι, η τριάδα αυτή δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αν δεν τη συμπληρώναμε με το ζώδιο του Σκορπιού. Είναι ένα εξαιρετικά παθιασμένο ζώδιο, και αυτό σημαίνει πως παθιάζεται με όλα. Συνήθως έχει προσβολές, και λεκτικά ξεσπάσματα και πιθανότατα νιώθει διαρκώς αδικημένος και θυματοποιεί τον εαυτό του, μόνο και μόνο για να γίνει χειριστικός και να πάρει αυτό που θέλει. Ακόμη αν τυχόν κάτι τον πληγώσει, φυσικά και θα το φτάσει στα άκρα. Ακόμη και αν το ξεπεράσει, θα το φέρνει διαρκώς την επιφάνεια, ξανά και ξανά και ξανά.

Πηγή: GRACE

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024