Ακόμα πιο αισθησιακή επιστρέφει η τρίτη σειρά του Bridgerton, με το δεύτερο μέρος να είναι γεμάτο ίντριγκα γύρω από τις ερωτικές σχέσεις που συνάπτουν τα μέλη της αριστοκρατικής οικογένειας.

Η δημοφιλής σειρά του Netflix, που είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων, διαδραματίζεται στις αρχές του 1800 στο Λονδίνο, όπου οι νεαροί αριστοκράτες κάνουν το «ντεμπούτο» τους στην κοινωνία και τότε ξεκινούν τα ερωτικά τους μπερδέματα.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του Bridgerton

Αφού η Δάφνη βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του Δούκα του Χέιστινγκς και ο μεγαλύτερος γιος Άντονι ερωτεύτηκε την 26χρονη δυναμική Κέιτ Σαρμά, αυτή η σεζόν είναι αφιερωμένη στην Φραντσέσκα Μπρίτζερτον, μια συνθέτρια πιανίστρια με μια πιο… επιχειρηματική προσέγγιση για τον γάμο.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια όμως, είναι αφιερωμένα στον μακροχρόνιο έρωτα που μοιράζονται ο  Κόλιν Μπρίτζερτον  και η γειτόνισσά του Πενέλοπε Φέδερινγκτον.

Ο ρομαντισμός και η ένταση που είχε «χτιστεί» στις προηγούμενες σεζόν τώρα κλιμακώνεται. Η Πενέλοπε υπήρξε κρυφά ερωτευμένη με τον Κόλιν όσο ακόμα ήταν φίλοι, επιστρέφοντας όμως από τα ταξίδια την βλέπει ξαφνικά με άλλα μάτια.

Ωστόσο, τα εμπόδια που βάζουν φρένο στον έρωτά τους είναι πολλά, μιας και η Πενέλοπε είναι ανεπιθύμητη στην υψηλή κοινωνία και… (spoiler alert!) κρύβεται πίσω από την καυστική γραφή και τα αιχμηρά σχόλια της  «Lady Whistledown».

Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ:

Η σειρά αποτελεί έργο του Κρίς Βαν Ντούσεν (Scandal), ενώ παραγωγός είναι η γνωστή  Σόντα Ράιμς, δημιουργός του Grey’s Anatomy και του Scandal.

Είναι βασισμένη στα μυθιστορήματα της Τζούλια Κουίν, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε αισθηματικές ιστορίες.

Μπορείτε να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA για να γνωρίζετε πριν ακόμα δείτε τα νέα επεισόδια όσα πρόκειται να συμβούν.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε με εντελώς δωρεάν μεταφορικά όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα σε Υγεία & Ομορφιά και Βιβλία.

Όσο περιμένετε για τα νέα επεισόδια, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε binge-watch τις προηγούμενες σεζόν παρέα με τους αγαπημένους σας για να θυμηθείτε όλα όσα έχουν συμβεί και να μπορείτε να παρακολουθείτε με ευκολία τις νέες εξελίξεις.

Οργανώστε ένα Bridgerton night με λαχταριστά σνακ, όπως ποπ κορν, κρέπες, βάφλες και παγωτό κι απολαύστε από την αρχή κάθε συναρπαστικό επεισόδιο.

Μπορείτε να βρείτε μικροσυσκευές πρωινού και σνακ για να τα φτιάξετε στο σπίτι, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή στο SHOPFLIX.GR για ακόμα περισσότερη διασκέδαση.