Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τα χτενίσματα που θα σας σώσουν τις ημέρες του καύσωνα

Τα χτενίσματα που θα σας σώσουν τις ημέρες του καύσωνα

Τα summer chic χτενίσματα που θα εντυπωσιάζουν και θα σας κρατούν δροσερή όλο το καλοκαίρι.

Οι πρώτοι καύσωνες του καλοκαιριού έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και εάν κρίνουμε από το περασμένο καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες θα επιμείνουν. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα outfit μας, θα πρέπει να προσαρμόσουμε και το hair styling ώστε εκτός από κομψά, τα χτενίσματά μας να είναι και λειτουργικά ώστε να χαιρόμαστε κάθε καλοκαιρινή ημέρα στο έπακρο.

Τα πιο hot καλοκαιρινά χτενίσματα

Διασημότητες όπως η Gigi Hadid και η Taylor Swift έχουν κάνει τάση τα hot weather hair και εμείς δεν μπορούμε παρά να τις ακολουθήσουμε. Αντλώντας όμως, έμπνευση και από τα aesthetic French girls, μπορούμε να δοκιμάσουμε ψηλές κοτσίδες, χαμηλά ballerina buns και διάφορα αξεσουάρ, όπως μπαντάνα, κορδέλα ή καπέλο για να σώσουμε κάθε bad hair day.

Δοκιμάστε το sleek bun

Εάν ακόμα δεν το έχετε δοκιμάσει ήρθε η στιγμή για να το κάνετε, ειδικά τις πιο καυτές μέρες του καλοκαιριού. Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό κότσο προς τα πίσω, αφού κάνετε την χωρίστρα σας στην μέση και τα χτενίσετε πολύ καλά.

Για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα, μπορείτε να δοκιμάσετε να ισιώσετε τις μπροστινές μόνο τούφες με πρέσα, αφού πρώτα εφαρμόσετε θερμοπροστατευτικό προϊόν.

Στην συνέχεια χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, πιάστε τον κότσο και εφαρμόστε λίγη λακ για να τιθασεύσετε τις τρίχες που «πετάνε».

Φουλάρι για μπαντάνα

Σικ και ταυτόχρονα περιπετειώδες αυτό το hair look είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας διακοπές στα ελληνικά νησιά. Μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά μετά το μπάνιο στην θάλασσα για να σχηματιστούν τα γνωστά beach waves ή να μιμηθείτε το σχήμα τους χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι μαλλιών.

Πιάνοντάς τα με το φουλάρι θα αποφύγετε παράλληλα και το φριζάρισμά τους και δεν θα σας ενοχλούν, επιτρέποντας την μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Ειδικά για το καλοκαίρι επιλέξτε τα πιο έντονα prints για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό εφέ.

Ψηλή κοτσίδα

Διαχρονικά κομψή επιλογή, η ψηλή αλογοουρά ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών ανεξάρτητα από το μήκος ή το χρώμα τους. Μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας αφού τα ισιώσετε ή και curly, χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες.

Ειδικά τις ημέρες του καύσωνα, πιάνοντας τα μαλλιά σας ψηλά θα καταφέρετε να παραμείνετε δροσερή, δίχως να χρειάζεται να ανησυχείτε εάν τα μαλλιά σας έχουν φριζάρει.

Φυσικά waves με όγκο

Εάν θέλετε να δώσετε ένταση στο χτένισμά σας, δοκιμάστε να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά, αφού περάσετε με το πιστολάκι μαλλιών τις ρίζες σας για να τους δώσετε όγκο.

Δοκιμάστε μετά το μπάνιο σας, να στεγνώσετε για μερικά λεπτά τα μαλλιά σας γέρνοντας το κεφάλι προς τα κάτω, καθώς αποτελεί αποδεδειγμένη τεχνική που μπορεί να αυξήσει τον όγκο των μαλλιών σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Εάν δεν θέλετε να τα αφήσετε κάτω, μπορείτε να πιάσετε τα μισά χαλαρά με ένα κλιπ ή και όλα, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν επιμελώς ατημέλητα στο πρόσωπο σας για το πιο hot καλοκαιρινό vibe.

Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε συσκευές περιποίησης μαλλιών ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA αλλά και με δωρεάν μεταφορικά, όπως και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα σε Υγεία & Ομορφιά και Βιβλία.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024