Τεντόγλου: «Το καλύτερό μου να είμαι στο τελευταίο άλμα, με την πλάτη στον τοίχο»
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο, «σαμποτάροντας» τον εαυτό του και παίζοντας video games. Δείτε όσα απολαυστικά δήλωσε στο Stoiximan Belle Équipe vs Γιώργος Λέντζας.
Αν το άλμα εις μήκος ήταν μαχητικό σπορ, ο Μίλτος Τεντόγλου θα ήταν ο «undisputed champion» (αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής), αφού είναι ο κάτοχος των τίτλων σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα).
Όλοι τον βλέπουμε να διακρίνεται, ελάχιστοι όμως γνωρίζουμε ποια στοιχεία κάνουν έναν άλτη να είναι κορυφαίος σε αυτό το αγώνισμα. Το Stoiximan Belle Équipe vs Γιώργος Λέντζας έρχεται να ρίξει φως στα στοιχεία αυτά.
Miltos Tentoglou / Athletics. Photoshoot with olympians photos Angelos Zymaras
«Το μήκος είναι ένα πολύ απλό αγώνισμα. Απλά τρέχεις και πηδάς» εξηγεί πολύ απλοϊκά ο Τεντόγλου, προτού βέβαια αναφέρει ότι πριν από ένα άλμα πιάνει ταχύτητες που πλησιάζουν εκείνες κορυφαίων δρομέων, όπως ο Γιουσέιν Μπολτ και πρέπει να υπολογίσει με ακρίβεια πού να πατήσει για να απογειωθεί.
Miltos Tentoglou / Athletics. Photoshoot with olympians photos Angelos Zymaras
Παράλληλα, μιλάει για τον ρόλο που παίζει το ταλέντο και η δουλειά, τα σωματικά προσόντα και η ευφυΐα. Πώς κάνει σύμμαχό του την πίεση και τι ρόλο έχουν παίξει τα video games στην επιτυχία του;
Αυτά και άλλα πολλά, μπορείς να τα δεις στο καινούργιο Stoiximan Belle Équipe vs Γιώργος Λέντζας με πρωταγωνιστή τον Μίλτο Τεντόγλου:
- Ο Έλον Μασκ απαντάει στην influencer που λέει ότι γέννησε το 13ο παιδί του κι αυτός δεν το αναγνωρίζει
- Παναθηναϊκός VS Ολυμπιακός: Η απόλυτη «μάχη» στο Κύπελλο, ο 12ος τελικός και τα ντέρμπι που έμειναν στην ιστορία (vids)
- Eλον Μασκ: Την Τρίτη τα αποκαλυπτήρια για το Grok 3
- Tourism Strong in Greece Despite Santorini Earthquakes
- Αντιπολιτευτικά πυρά κατά Μητσοτάκη για τα Τέμπη με αιχμή «τη συγκάλυψη»
- Ρωσία: Στη Σαουδική Αραβία ο υπουργός Οικονομικών ενόψει των διαπραγματεύσεων – «Θα μιλήσουμε για ειρήνη»