Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι εκλογές στο σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού(ΣΠΑΥ) με την εκλογή του νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου του Συνδέσμου.

Πρόεδρος αναδείχθηκε κατά την εκλογική διαδικασία, ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά στο in: «Συνεχίζουμε στο ίδιο μοντέλο της επιτυχημένης προηγούμενης διοίκησης του Γιάννη Κωνσταντάτου, προκειμένου να επιτύχουμε ακόμη υψηλότερα αποτελέσματα. Ο στόχος είναι η ανεύρεση πόρων, ώστε να συντηρήσουμε όσα πολλά έκανε ο σύνδεσμος τα προηγούμενα χρόνια. Ο απόλυτος όμως στόχος είναι να επιτύχουμε ένα αδιαπέραστο πέπλο προστασίας του Υμηττού».

Εκλογή Αντιπροέδρου

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου εκλέχθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης. Στην εκτελεστική επιτροπή του Συνδέσμου θα βρίσκονται δυο σημαντικά στελέχη της Αυτοδιοίκησης, ο δημοτικός σύμβουλος Παπάγου – Χολαργού, Βασίλης Σιαμάνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Βύρωνα Μιλτιάδης Μπαντής.

Σύμφωνα με πληροροφίες, στην ψηφοφορία δεν κατέστη δυνατό να δώσει το παρών ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ωστόσο με επιστολή του στήριξε την εκλογή του Ισίδωρου Μάδη.