Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Προχωρά η πολεοδόμηση της περιοχής «Νεκροταφείου» στο Χαλάνδρι

Προχωρά η πολεοδόμηση της περιοχής «Νεκροταφείου» στο Χαλάνδρι

Εγκρίθηκε η Β΄ Ανάρτηση – Από 1 έως 26/7 οι ενστάσεις.

Ένα ακόμα βήμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης στο σχέδιο πόλης και της περιοχής πέριξ του Νεκροταφείου, έγινε μετά την έγκριση της Β Ανάρτησης της πολεοδομικής μελέτης που εκπονείται μέσω προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε ο Δήμος Χαλανδρίου με Αναπτυξιακό Οργανισμό.

Τα ρυμοτομικά διαγράμματα της μελέτης θα αναρτηθούν από 1 έως 26 Ιουλίου 2024, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (Αγ. Γεωργίου & Φιλ. Λίτσα 29 – 1ος όροφος), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00 έως 13.00.

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής καλούνται, στο ίδιο διάστημα, να λάβουν γνώση των στοιχείων και να υποβάλλουν στο πρωτόκολλο του Δήμου Χαλανδρίου(Αγίου Γεωργίου 30 & Αριστείδου), δια ζώσης τίτλους ιδιοκτησίας και τυχόν ενστάσεις καθώς και να προσκομίσουν στοιχεία των πράξεων αναλογισμού που αφορούν απαλλοτριωτέα τμήματα των ιδιοκτησιών τους.

Δήμος Χαλανδρίου: Επίλυεται μια χρόνια πολεοδομική εκρεμμότητα

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων Δήμος Χαλανδρίου, «η ένταξη και της ζώνης πέριξ του Νεκροταφείου στο σχέδιο πόλης, αποτελεί μια ακόμα πολεοδομική εκκρεμότητα δεκαετιών που οδηγείται σε επίλυση.

Η πολεοδομική μελέτη αναμένεται να  επιλύσει χρόνια προβλήματα της περιοχής, με την μείωση της εκτός σχεδίου ζώνης, από τα 250 μέτρα στα 50 μέτρα πέριξ του κοιμητηρίου, τη δημιουργία νέων χώρων πρασίνου και αθλητισμού, πεζοδρόμων και αστικών υποδομών και προβλέπει χρήση αμιγούς κατοικίας στο μεγαλύτερο τμήμα της. Ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνεται για την προστασία και την ανάδειξη του Βριλησσού».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024