Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Στόχος του δήμου Κατερίνης η εξοικονόμηση ενέργειας

Στόχος του δήμου Κατερίνης η εξοικονόμηση ενέργειας

Να μειώσει το ενεργειακό του αποτύπωμα επιχειρεί ο δήμος Κατερίνης.

Τη σκυτάλη» – μετά την ολοκλήρωση στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας των παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης στην κεντρική σάλα του Β’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος» – παίρνει η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Σε αυτή τη χρονική περίοδο, λόγω της αντικατάστασης του λέβητα και των παράλληλων εργασιών που απαιτούνται,  το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό από τις 22 Ιουνίου και για διάστημα ενός περίπου μήνα.

Όπως εξηγεί ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας & Πολιτισμού, Γεώργιος Κοκαβίδης: «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο με πολλαπλά οφέλη, καθώς με την υλοποίησή του εξασφαλίζουμε την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρία, προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα  ενώ διαρκής είναι και η ενημέρωση – συνεννόηση με τους συλλόγους».

Διαδημοτική συνεργασία όσο το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό

Παράλληλα όπως διαβεβαιώνει: «Είμαι καθημερινά παρών στις εγκαταστάσεις και προχώρησα σε διεξοδική και έγκαιρη ενημέρωση όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο. Κρατήσαμε μία ακόμη εβδομάδα  ανοικτό το Κολυμβητήριο για την προετοιμασία των αθλητών εν όψει του αγωνιστικού καλεντάρι. Επιπλέον, φροντίσαμε σε συνεννόηση με τον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, για το διάστημα που το Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό, οι αθλητές – αθλήτριες να μετακινούνται για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους εκεί».

Και καταλήγει ο κος Κοκαβίδης: «Πιστεύω αντιλαμβανόμαστε όλοι την αναγκαιότητα του έργου,  μεριμνούμε για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του, προκειμένου απρόσκοπτα να επαναλειτουργήσει το Κολυμβητήριο με  την επίτευξη της μέγιστης εξοικονόμησης ενέργειας και με καλύτερες συνθήκες για όλους».

Sports in

Στο μυαλό του Βεζένκοφ…

Για τον Σάσα Βεζένκοφ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν αποχωρήσει τελικά από το NBA αλλά θα χρειαστεί υπομονή

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024