Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά: Μουσικές καρέκλες ο ανασχηματισμός, δεν πήρε κανένα μήνυμα ο Μητσοτάκης

Νέα Αριστερά: Μουσικές καρέκλες ο ανασχηματισμός, δεν πήρε κανένα μήνυμα ο Μητσοτάκης

«Ο ανασχηματισμός παρωδία του κ. Μητσοτάκη είναι τρανή απόδειξη ότι δεν πήρε κανένα μήνυμα από την κάλπη των ευρωεκλογών», υπογραμμίζει η Νέα Αριστερά

Ως «μουσικές καρέκλες» και «παρωδία» χαρακτηρίζει τον ανασχηματισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη η Νέα Αριστερά, εκτοξεύοντας βέλη κατά του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τη Νέα Αριστερά, «ο ανασχηματισμός παρωδία του κ. Μητσοτάκη είναι τρανή απόδειξη ότι δεν πήρε κανένα μήνυμα από την κάλπη των ευρωεκλογών. Ο ριζικός ανασχηματισμός για τον οποίο μας προϊδέαζε, εξελίχθηκε σε μουσικές καρέκλες».

«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται μια νέα εναλλακτική πρόταση, ένα ισχυρό αντίβαρο κυβερνητικής προοπτικής »

Κατά την Πατησίων, «ο κ. Μητσοτάκης με αυτόν τον ανασχηματισμό αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να ελέγξει ούτε την κυβέρνησή του, ούτε το κόμμα του. Πέντε χρόνια τώρα τα ίδια πρόσωπα εφαρμόζουν τις ίδιες πολιτικές αλλάζοντας κάποιοι απλά θέσεις».

Η Νέα Αριστερά αναφέρει πως «οι πολίτες δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από την κυβέρνηση της ακρίβειας, των καρτέλ και των συμφερόντων», καθώς, σύμφωνα με την ίδια,  «ο ελληνικός λαός χρειάζεται μια νέα εναλλακτική πρόταση. Αριστερή και προοδευτική. Ένα ισχυρό αντίβαρο κυβερνητικής προοπτικής απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ που πλέον εξαντλεί τον πολιτικό χρόνο και το πολιτικό της προσωπικό».

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό εξέδωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και το ΚΚΕ, ενώ ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σημειώνεται ότι η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ενώ αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο υπουργικό συμβούλιο με τη νέα σύνθεση.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024