Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Άγονος ανασχηματισμός αντίστροφης μέτρησης υπό το βάρος της μεγάλης ήττας

ΠΑΣΟΚ: Άγονος ανασχηματισμός αντίστροφης μέτρησης υπό το βάρος της μεγάλης ήττας

«Δεν είναι τυχαίο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του υπουργικού συμβουλίου διατήρησαν τα χαρτοφυλάκια τους», υπογράμμισε για τον ανασχηματισμό το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Μύδρους κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αλλαγές στον κυβερνητικό σχηματισμό εκτόξευσε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για «άγονο ανασχηματισμό αντίστροφης μέτρησης».

Όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «ο πρωθυπουργός, υπό το βάρος της μεγάλης ήττας της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, προχώρησε σε έναν άγονο ανασχηματισμό αντίστροφης μέτρησης».

«Το μήνυμα δεν ελήφθη»

Σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, «η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, της στεγαστικής κρίσης, η τραγελαφική διαχείριση της αγροτικής πολιτικής και η αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν αντιμετωπίζονται με κομματικούς συμβιβασμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά με στοχευμένες πολιτικές και αλλαγή πλεύσης».

Κατά το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «δεν είναι τυχαίο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του υπουργικού συμβουλίου διατήρησαν τα χαρτοφυλάκια τους, συμπεριλαμβανομένων όσων δημοσίως επικαλούνταν ως άλλοθι της αβελτηρίας τους το 41%». Καταληκτικά αναφέρει πως «το μήνυμα συνεπώς, δεν ελήφθη».

Αύριο το υπουργικό συμβούλιο υπό τη νέα σύνθεση

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό εξέδωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, το ΚΚΕ και η Νέα Αριστερά ενώ ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σημειώνεται ότι η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ενώ αύριο Σάββατο 15 Ιουνίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο υπουργικό συμβούλιο με τη νέα σύνθεση.

Sports in

Τα απόλυτο με σούπερ Λαουτάρο η Αργεντινή (2-0) – Ιστορική πρόκριση στους «8» για τον Καναδά (0-0,vids)

Η Αργεντινή έκανε το 3/3 στον όμιλο με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να σκοράρει δις κόντρα στο Περού (2-0) – «Χρυσός» βαθμός για τον Καναδά κόντρα στην Χιλή (0-0)

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024