Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Στον Λιβάνιο παρέδωσε το ΥΠΕΣ η Κεραμέως - Αναφορά  στην ψήφο των αποδήμων, αλλά όχι και στο email gate

Στον Λιβάνιο παρέδωσε το ΥΠΕΣ η Κεραμέως – Αναφορά στην ψήφο των αποδήμων, αλλά όχι και στο email gate

Σε θερμό κλίμα η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Υπουργείο Εσωτερικών - «Πλώρη» για το Υπουργείο Εργασίας έβαλε η Νίκη Κεραμέως

Τα ηνία του Υπουργείου Εσωτερικών στον Θεόδωρο Λιβάνιο παρέδωσε η Νίκη Κεραμέως, η οποία, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, μετακινείται στο Υπουργείο Εργασίας.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που παραδίδω σήμερα τη θέση αυτή, καθώς ολοκληρώνεται για μένα ένας πολύ γόνιμος κύκλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, στον οποίο πάντοτε ο στόχος ήταν ένας: ένα καλύτερο κράτος στην υπηρεσία του πολίτη», δήλωσε η απερχόμενη υπουργός, η οποία, προφανώς, δεν περιλαμβάνει σε αυτό τον «γόνιμο» κύκλο το σκάνδαλο του «email gate».

Ωστόσο, η Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στην ψήφο των αποδήμων, όταν μίλησε για τις «σημαντικές αλλαγές» που έγιναν στο ΥΠΕΣ.

Η ψήφος των αποδήμων στις μεγάλες μεταρρυθμισεις Κεραμέως

«Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας θερμά τον πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια σε καίριες θέσεις ευθύνης και για την πολύτιμη στήριξή του στις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιήσαμε στο Υπουργείο Εσωτερικών τους τελευταίους 11-12 μήνες, μέσα από πέντε νομοσχέδια και πολυάριθμες άλλες πρωτοβουλίες», είπε και ανέφερε ενδεικτικά «τις σημαντικές αλλαγές, με τις οποίες ασχοληθήκαμε με τον Θοδωρή Λιβάνιο, σε όλα τα θέματα εκλογικών διαδικασιών, στην κατάργηση, για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας όλων των εμποδίων στην ψήφο αποδήμων Ελλήνων, με την πολύ σημαντική συστράτευση πέντε κομμάτων συνολικά, τεσσάρων κομμάτων του Κοινοβουλίου, τη θέσπιση και λειτουργία επίσης για πρώτη φορά της επιστολικής ψήφου».

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, τόνισε από την πλευρά του πως, «για εμάς, στο Υπουργείο Εσωτερικών, η ομάδα μας θα έχει μπροστά ένα πολύ μεγάλο, σημαντικό και δύσκολο έργο και πρέπει να το κάνουμε, να το υλοποιήσουμε εμπρόθεσμα και ταχύτατα, με μοναδικό στόχο να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των πολιτών, ιδίως όσον αφορά την επαφή τους με το ελληνικό Δημόσιο. Και ιδίως να οργανώσουμε, σε συνεργασία με την ίδια την Αυτοδιοίκηση, μια καλύτερη, ισχυρότερη αυτοδιοίκηση».

«Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά, θα δουλέψουμε σκληρά και τελικά θέλουμε να κριθούμε από το αποτέλεσμά μας», σημείωσε καταληκτικά ο κ. Λιβάνιος.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024