Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
«Αυτή είναι η επιθυμία του» – Αποκάλυψη για τον Βεζένκοφ και το μέλλον του

«Αυτή είναι η επιθυμία του» – Αποκάλυψη για τον Βεζένκοφ και το μέλλον του

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα των τελευταίων ημερών και ο λόγος είναι το μέλλον του που είναι ανοιχτό.

Ο Σάσα Βεζένκοφ απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες και ο λόγος είναι ότι δεν υπολογίζεται από τους Σακραμέντο Κινγκς και τον Μάικ Μπράουν ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και οι σκέψεις που κάνει για το μέλλον του.

Ο Βούλγαρος διεθνής πάουερ φόργουορντ έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Κινγκς για τρία χρόνια, όμως όλα δείχνουν ότι θα φύγει είτε με ανταλλαγή, είτε θα επιστρέψει στην Ευρώπη, με τη μισή Euroleague να έχει τα μάτια της στραμμένα πάνω του.

Από εκεί και πέρα, τη δική του εκτίμηση για το μέλλον του πάουερ φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς, Σάσα Βεζένκοφ, έκανε ο ρεπόρτερ της ομάδας στο ESPN, Ντάρβιν Χαμ και προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με την επιθυμία και του ίδιου του Σάσα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πέρασα πολύ χρόνο με τον Σάσα όλη τη σεζόν. Θέλει απλώς να παίξει. Και το καταλαβαίνω. Είναι ένας παίκτης που έχει κερδίσει βραβείο MVP στην Ευρώπη. Είναι ένας παίκτης που θεωρείται ευρέως ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Ήρθε στο Σακραμέντο και από superstar στο εξωτερικό, είχε κατά μέσο όρο 12,2 λεπτά ανά παιχνίδι σε περίπου 40 παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι περίμενε αυτό, αλλά δεν είχε αντιμετωπίσει τραυματισμούς πριν», ανέφερε στην εκπομπή «D-Lo & KC».

«Είναι ένας τύπος που είναι εδώ μόνος του και πιθανότατα ήταν αρκετά μόνος όλη τη σεζόν. Αλλά στο τέλος της ημέρας, έχει συμβόλαιο. Και όταν υπέγραψε ένα τριετές συμβόλαιο, ήξερε ότι οι Κινγκς έχουν τα δικαιώματά του. Αν θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, είμαι βέβαιος ότι είναι περισσότερο από πρόθυμοι να συζητήσουν μαζί του και να δουν πώς θα συμβεί αυτό, είτε ακυρώνοντας το συμβόλαιο για το επόμενο έτος, είτε να δουλέψουν για κάποιου είδους buyout», πρόσθεσε.

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024