Έτοιμη για τη «βόμβα» της χρονιάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ φαίνεται πως είναι η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Μάριο Χεζόνια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με τους Καταλανούς, με ετήσιες απολαβές οι οποίες θα ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ!

«Σεισμός» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με την «Marca» να στέλνει τον Κροάτη στην Μπαρτσελόνα!

Ο Χεζόνια βρισκόταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο απέρριψε όλες τις προτάσεις που του έγιναν από την πλευρά της «Βασίλισσας». Η Μπάρτσα δίνει… γη και Ύδωρ και όπως φαίνεται θα κάνει δικό της τον 29χρονο άσο, ο οποίος επιστρέφει στη Βαρκελώνη έπειτα από 9 χρόνια, καθώς είχε φορέσει ξανά τα μπλαουγκράνα την τριετία 2012-2015.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως η Ρεάλ έχει ακόμα, βάσει συμφωνίας, το δικαίωμα να… ισοφαρίσει την πρόταση της Μπαρτσελόνα, αλλά κάτι τέτοιο την παρούσα χρονική στιγμή φαντάζει ως πολύ δύσκολο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάριο Χεζόνια φέτος είχε μέσο όρο 13.5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στη Εuroleague. Μια εξαιρετική σεζόν για τον Κροάτη σούπερ σταρ, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε να κάνει το back to back, καθώς ηττήθηκε στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: