Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι τέσσερις κανόνες του Σπαλέτι στους Ιταλούς διεθνείς κατά την διάρκεια του Euro

Οι τέσσερις κανόνες του Σπαλέτι στους Ιταλούς διεθνείς κατά την διάρκεια του Euro

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, θέλει να επιβάλλει την πειθαρχεία του στην αποστολή της Ιταλίας, με τον έμπειρο τεχνικά να θεσπίζει τέσσερις αυστηρούς κανόνες στους παίκτες του κατά την διάρκεια του Euro

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, θα καθοδηγήσει την Ιταλία στο Euro 2024, με τους Ατζούρι να καλούνται να υπερασπιστούν το στέμμα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την εθνική ομάδα της χώρας αφού οδήγησε τη Νάπολι σε έναν ιστορικό Σκουντέτο την περασμένη σεζόν, καλείται να κάνει οδηγήσει στα νοκ-άουτ μέσα από έναν ανταγωνιστικό όμιλο με την Ισπανία, την Αλβανία και την Κροατία.

Σε μια προσπάθεια να δυναμώσει την ομάδα του να παραμείνει συγκεντρωμένη στον στόχο, ο Σπαλέτι έχει επιβάλει τέσσερις αυστηρούς κανόνες.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, ο 65χρονος κόουτς απαγόρευσε από τους Ιταλούς διεθνείς την χρήση PlayStation, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μετά τα μεσάνυχτα, να φορούν ακουστικά ενώ βρίσκονται με την υπόλοιπη ομάδα και να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους ενώ βρίσκονται στο τραπέζι όπου γευματίζουν όλοι μαζί.

Ο Σπαλέτι έχει κερδίσει έξι από τα 10 παιχνίδια του στην Ιταλία από τότε που ανέλαβε, μετά την παραίτηση-σοκ του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι τον Αύγουστο. Οι Ατζούρι βρίσκονται ουσιαστικά αυτή τη στιγμή σε ένα μεταβατικό στάδιο, με τον πολύπειρο προπονητή να στοχεύει να σφραγίσει την εξουσία του σε μια νέα ομάδα με αρκετούς ταλαντούχους νεαρούς παίκτες.

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024