Η «Α Bola» κρατά για ακόμα μία μέρα στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη, με τον Έλληνα επιθετικό να φιγουράρει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας.

Μετά το τελευταίο δημοσίευμα, για την πρόταση των 18 εκατ. ευρώ που είχε απορρίψει ο Παναθηναϊκός, το πορτογαλικό μέσο αυτή τη φορά ανέφερε ότι ο 24χρονος διεθνής άσος έκοψε… την όρεξη στην Λιλ ξεκαθαρίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική ομάδα.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ δεν μένει εκεί τονίζοντας πως η Σπόρτινγκ αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση για κείνον τις επόμενες μέρες, αφού θέλει να προλάβει όσο γίνεται τον ανταγωνισμό, αφού συνεχώς προκύπτουν «μνηστήρες» για κείνον. Αυτή αναμένεται να είναι ελαφρώς αυξημένη, με το ποσό που θα προσφέρει να είναι κοντά στα 20 εκατ. ευρώ ή ακόμη και να τα φτάσει.

Η πορτογαλική ομάδα έχει καταλάβει πως οι πράσινοι δεν πρόκειται να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και γι’ αυτό έχουν αποφασίσει να είναι εκείνοι που θα ανεβάσουν την προσφορά τους.

Υπενθυμίζουμε πως ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον ώμο στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Γερμανία, την περασμένη Παρασκευή (7/6).

Δείτε το δημοσίευμα