Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οζντόεφ: «Η σκέψη μου είναι στον ΠΑΟΚ»

Οζντόεφ: «Η σκέψη μου είναι στον ΠΑΟΚ»

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ μίλησε για τον ΠΑΟΚ, την περιπέτειά του στην Τουρκία, αλλά και για μια ενδεχόμενη επιστροφή στη Ρωσία.

Ένα από τους παίκτες που ο Ραζβάν Λουτσέσκου στήριξε το κέντρο του ΠΑΟΚ ήταν ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με τους Θεσσαλονικείς. Ο Ρώσος μέσος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, όπου αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και πως κατέληξε εκεί, επίσης στάθηκε στην παρουσία του στην Τουρκία, αλλά και στο αν σκέφτεται να επιστρέψει στη χώρα του.

«Η σκέψη μου είναι στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος με υπολογίζει», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις του Μαγκομέντ Οζντόεφ:

Για τον ΠΑΟΚ: «Η σκέψη μου είναι στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος με υπολογίζει. Την περασμένη σεζόν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και τώρα θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να μπούμε στον όμιλο του Champions League. Αλλά, καταλαβαίνετε, όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή».

Για την εμπειρία του στην Τουρκία: «Πήγα εκεί για να δουλέψω με έναν συγκεκριμένο προπονητή. Εξεπλάγην που ο Αντρέα Πίρλο και εγώ, δεν τελειώσαμε καν το πρωτάθλημα, έφυγε τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Μίλησα μαζί του και τον ρώτησα γιατί αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. Πριν υπογράψω το συμβόλαιο, είπα απευθείας στη διοίκηση του συλλόγου: ‘Αν φύγει ο προπονητής, θα φύγω κι εγώ’. Ο Πίρλο είναι ένας πολύ φιλόδοξος προπονητής. Οταν πετυχαίνεις το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία του συλλόγου, θέλεις στήριξη από τη διοίκηση, καλές μεταγραφές για να πας ακόμη καλύτερα. Ηταν σημαντικό για εκείνον να προχωρήσει, αλλά ο ρυθμός ανάπτυξης της Καραγκιουμρούκ μάλλον δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του».

Για το πως κατέληξε στον ΠΑΟΚ: «Συζητήσαμε (σ.σ. με την Φατίχ) τους όρους της αποχώρησής μου και αποφασίσαμε να γίνουν κάποιες αλλαγές στις αρχικές συμφωνίες. Φυσικά, είχε αντίκτυπο και στο οικονομικό κομμάτι, αλλά χαίρομαι που όλα λειτούργησαν καλά και μπόρεσα να μετακομίσω στον ΠΑΟΚ. Πριν από τον ΠΑΟΚ, παρεμπιπτόντως, με ήθελε η Φενέρμπαχτσε. Οι άνθρωποι του συλλόγου τηλεφώνησαν ακόμη και στη Ρωσία και έμαθαν για μένα. Αλλά αποδείχθηκε ότι η Καραγκιουμρούκ ανέβασε τις απαιτήσεις και η Φενέρμπαχτσε δεν ήθελε να δώσει τόσα χρήματα. Είναι καλό που ανέλαβα εγώ το μεγαλύτερο μέρος των διαπραγματεύσεων για να πάω στον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα επιστρέψει κάποτε στη Ρωσία: «Γιατί όχι; Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα επιστρέψω στη Ρωσία, είναι το σπίτι μου, η πατρίδα μου. Εχω τα πάντα εκεί. Επομένως, δεν κλείνω την πόρτα στο ρωσικό ποδόσφαιρο».

Sports in

Σπανούλης: «Θέλουμε να βάλουμε ταυτότητα στην ομάδα»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε στις δηλώσεις του πως θέλει να δώσει ταυτότητα στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024