Το Σάββατο 8 Ιουνίου η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τον γιο τους στα νότια προάστια. Σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου, η ευτυχισμένη μανούλα ανέβασε το φωτογραφικό άλμπουμ από μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Νονοί του μικρούλη ήταν η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα αλλά και ο personal assistant της τραγουδίστριας Βασίλης Σιμσιρίκης.

Τα γλυκά λόγια για τον μικρό Ερμή

Η όμορφη τραγουδίστρια έγραψε:

«Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μας🙏🏽 ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας την έκαναν τόσο μαγική».

Η βάφτιση έγινε σε καθολικό ναό και ο μικρούλης πήρε το όνομα Ερμής.Ο στολισμός είχε σχέση με το όνομα του πρίγκιπα του ζευγαριού καθώς σ’ αυτόν πρωταγωνιστούσαν τα φτερά του Θεού Ερμή αλλά και το μπλε και λευκό χρώμα.

Ο υπέροχος στολισμός της βάφτισης

Στο χώρο της βάφτισης είχε στηθεί ένας υπέροχος μπουφές στους συγκεκριμένους χρωματισμούς κατά την υποδοχή των επίσημων προσκεκλημένων του ζευγαριού που ήθελε να μοιραστεί μαζί τους αυτή την τόσο όμορφη στιγμή του.

Ποιοι βρέθηκαν στη βάφτιση

Οι φίλοι του ζευγαριού, όπως ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, η project manager της Ελένης, Λία Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπενιουδάκη, τον γιο των οποίων βάπτισε προ ημερών η Ελένη Φουρέιρα, στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας, τραγουδιστές όπως η Χριστίνα Σάλτη και ο Λούης Γεωργίου που κάνει back vocals στις live εμφανίσεις της Ελένης, ο επιχειρηματίας, Χρύσανθος Πανάς και πολλοί άλλοι.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)