Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τα 4 ζώδια με παθολογική ζήλεια

Τα 4 ζώδια με παθολογική ζήλεια

Μήπως κάποιο από τα παρακάτω είναι στη ζωή σας;

Όλοι έχουμε βιώσει αυτό το αίσθημα της ζήλειας, η οποία αγγίζει τα φυσιολογικά πλαίσια και προκύπτει από έντονη έλξη και κτητικότητα. Η γραμμή όμως ανάμεσα στην υγιή ζήλεια και την παθολογική, είναι πολύ λεπτή και ορισμένοι την περνάνε πολύ εύκολα. Είναι ένα συναίσθημα που κατά γενική ομολογία χρειάζεται προσοχή αλλά και σωστή διαχείριση.

Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που επικρατούν σε κάποια ζώδια και κάνουν αυτό το αίσθημα της ζήλειας ακόμη πιο έντονο και συχνά τοξικό. Η ανάγκη για έλεγχο και κτητικότητα σε αυτά τα ζώδια, είναι ακόμη πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αποτελούν τα πιο ζηλιάρικα ζώδια, τα οποία γίνονται τοξικά εξαιτίας της ζήλειας.

Κριός

Αν κάτι ορίζει τους Κριούς, αυτό είναι η ανταγωνιστικότητα, ένα συναίσθημα που αναπόφευκτα οδηγεί στη ζήλεια, αφού ο Κριός πάντα θα θέλει να νιώθει και να ξέρει πως είναι ο καλύτερος. Αν τυχόν νιώσουν ότι περνάτε καλύτερα με την παρέα σας ή χωρίς εκείνους, τότε θα βγάλουν τον ανταγωνιστικό τους χαρακτήρα και τάσεις ελέγχου και ζήλειας. Δεν θα διαπραγματευτούν εύκολα κάτι, ειδικά αν νιώσουν πληγωμένοι. Με κυβερνήτη τον Άρη, τα νεύρα, η ανυπομονησία και ζήλεια κυλούν μέσα στο αίμα ενός Κριού.

Ταύρος

Μπορεί να μην περιμένατε να δείτε το ζώδιο του Ταύρου σε αυτή τη λίστα, όμως έχουν δικαιωματικά μια θέση. Οι Ταύροι είναι από τα πιο ζηλιάρικα ζώδια της αστρολογίας και μάλιστα μπορούν να γίνουν πολύ τοξικοί σύντροφοι. Μην ξεχνάς πως οι Ταύροι αγαπούν την ασφάλεια και την σταθερότητα και αν νιώσουν απειλή ή κίνδυνο θα κάνουν τα πάντα να την «προστατεύσουν», ακόμη και αν είναι με τον λάθος και κτητικό τρόπο. Άνετα θα μπορούσαν να σας κατασκοπεύουν, να σας παρακολουθήσουν ή να ψάξουν το κινητό σας τηλέφωνο αν νιώσουν ανασφάλεια. Τίποτα δεν λειτουργεί πιο πεισματάρικα και παρορμητικά από έναν ανασφαλή Ταύρο που βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.

Καρκίνος

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι Καρκίνοι ή όσοι έχετε Σελήνη ή Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο, είστε ζηλιάρηδες, αφού ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια που δίνει μεγάλη σημασία στις σχέσεις. Ακόμη και ένα κοίταγμα θα αποτελεί αιτία μεγάλου τσακωμού για έναν Καρκίνο και θα το εισπράξει ως έλλειψη σεβασμού. Συχνά βγαίνουν εκτός ελέγχου και δεν θα διστάσουν ούτε στιγμή να κάνουν μια ακραία σκηνή ζηλοτυπίας. Αν τυχόν πέσει στην υπόληψη τους ότι κάποιος άλλος διεκδικεί τη σχέση του, τότε θα ξεκινήσουν μπροστά τους τα φιλιά και τις αγκαλιές και μόλις μείνουν μόνοι τους, θα ξεκινήσει ένα απερίγραπτο δράμα.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός σίγουρα θα ζηλέψει, είτε του δώσετε δικαίωμα είτε όχι. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το πάθος και τη ζήλεια του σε καμία περίπτωση και συχνά θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση του. Δεν ξέρουν τι θα πει εμπιστοσύνη, και είναι ζώδια που αντιμετωπίζουν τα πάντα ως όλα ή τίποτα. Και μάλιστα όχι μόνο αυτό, θα απαιτήσουν από τον σύντροφό τους να είναι 100% αφοσιωμένοι σε εκείνους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πίεση και περιορισμό. Ένας Σκορπιός πληγώνεται πολύ στην ιδέα και μόνο πως το ταίρι του μπορεί να σκεφτεί άλλο πρόσωπο. Θα προσπαθήσει να ελέγξει τα πάντα, και να σας χειριστεί προκειμένου να σκέφτεστε μόνο εκείνον/η.

Πηγή: Grace

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024