Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Θέλεις να είσαι easy rider; Με αυτά τα οχήματα θα απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή σε δύο τροχούς!

Θέλεις να είσαι easy rider; Με αυτά τα οχήματα θα απολαμβάνεις περισσότερο τη ζωή σε δύο τροχούς!

Ξέρουμε πώς θα αποκτήσεις τον δίκυκλο «σύμμαχο» που σου ταιριάζει, εύκολα και γρήγορα.

Όσοι κυκλοφορούν με δίκυκλα οχήματα, γνωρίζουν καλά πως λίγα πράγματα συγκρίνονται με η χαρά που αισθάνεται ένας οδηγός, όταν καβαλάει τη σέλα του μηχανοκίνητου «συμμάχου» του, ενός οχήματος που έχει μετατραπεί σε μία προέκταση του εαυτού του. Ωστόσο, αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι η καθημερινότητα ενός αναβάτη είναι πολύ εύκολη, αφού μπορεί να αποφεύγει την κίνηση ή να βρίσκει θέση στάθμευσης ακόμη και στα πιο πολυσύχναστα μέρη.

Κυρίως, έχει να κάνει με την ανεκτίμητη αίσθηση που «πλημμυρίζει» τον οδηγό όταν διαπερνά τον αέρα ρολλάροντας σε δύο τροχούς! Είναι η απερίγραπτη αίσθηση ελευθερίας, αδρεναλίνης και δράσης, ο κινητήρας που… βρυχάται και πάλλεται κάτω από τα πόδια του, το γεγονός πως κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στον δρόμο του. Όλα αυτά τα συναισθήματα, οι σύντομες ή μακρινές διαδρομές που «ξεχειλίζουν» ζωντάνια και ενέργεια, είναι η ανταμοιβή του να είναι κάποιος easy rider.

Θέλεις και εσύ, λοιπόν, να βιώσεις τα ίδια απερίγραπτα συναισθήματα; Αν απάντησες «ναι», να ξέρεις πως η FlexCar, δηλαδή η πιο ευέλικτη λύση στο leasing οχημάτων, σου προσφέρει τις μοτοσυκλέτες που υπόσχονται πως θα «απογειώσουν» τις μετακινήσεις σου.

Εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες για περιπετειώδεις διαδρομές εντός και εκτός πόλης

Ονειρεύεσαι ταξίδια σε «κρυφούς» παραδείσους της Ελλάδας με συντροφιά μία επιβλητική μοτοσυκλέτα; Χρειάζεσαι έναν δίκυκλο «σύμμαχο» ο οποίος θα σε μεταφέρει παντού με άνεση και ασφάλεια; Τότε, να ξέρεις πως αν υπάρχει μία μοτοσυκλέτα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την άνεση με τις επιδόσεις και την υπεροχή, αυτή είναι αναμφίβολα η BMW K1600 GT Comfort, η οποία έχει 160 ίππους και 1600 κυβικά. Πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα που διαθέτει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση Dynamic ESA, βοήθεια οπισθοπορείας, προβολέα Full LED που κάνει τη νύχτα μέρα, καθώς και έγχρωμη οθόνη TFT 10,25 ιντσών.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η Suzuki V-Strom 1050 η οποία είναι σχεδιασμένη για περιπετειώδεις διαδρομές, εντός ή και εκτός πόλης. Το συγκεκριμένοι μοντέλο έχει 107 ίππους, 1050 κυβικά, ενώ μπορεί να διανύσει 410 χιλιόμετρα με ένα μόνο γέμισμα. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με τον συμπλέκτη SCAZ (Suzuki Clutch Assist System), το Suzuki Easy Start System για μία άμεση εκκίνηση και με το σύστημα Suzuki Drive Mode Selector, το οποίο επιτρέπει στον αναβάτη να επιλέξει ανάμεσα από τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις κινητήρα, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Όποιο όχημα και να επιλέξεις, θα το οδηγείς χωρίς χρονικές δεσμεύσεις, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να το αλλάξεις ή να το αγοράσεις. Μάλιστα, δεν θα αναλάβεις κανένα από τα πάγια έξοδα του οχήματος, μόνο τα καύσιμα, διότι τα υπόλοιπα, ασφάλιση, συντήρηση, τέλη κυκλοφορίας και οδική βοήθεια, τα αναλαμβάνει η FlexCar για εσένα.

Απολαμβάνοντας πιο ευέλικτες και ξεκούραστες μετακινήσεις στον αστικό ιστό

Αν η καθημερινότητά σου επιβάλλει αρκετές μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού, σίγουρα φλερτάρεις έντονα με την ιδέα να αρχίσει να κινείσαι σε δύο ρόδες; Γιατί δεν το κάνεις, λοιπόν; Επιλέγοντας ένα όχημα όπως το αυτόματο HONDA ADV350 Smart Top Box, το οποίο έχει 28 ίππους και 350 κυβικά, το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί σε ώρες αιχμής στο κέντρο της πόλης δεν θα σε επηρεάζει, ενώ θα είσαι πάντα και παντού στην ώρα σου. Το συγκεκριμένο μοντέλο διανύει 345 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα, διαθέτει ειδοποίηση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, προβολέα LED και δυνατότητες συνδεσιμότητας. Μάλιστα, στην ίδια κατηγορία είναι και το αυτόματο Piaggio MP3 300 S, το οποίο έχει 26 ίππους και 300 κυβικά, Υποδοχή USB και Bluetooth.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως και τα δυο οχήματα είναι διαθέσιμα μέσω της FlexCar, η οποία δεν σε δεσμεύει σε σχέση με τη διάρκεια της μίσθωσης, αλλά σου επιτρέπει να το κρατήσεις για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείς, να το επιστρέψεις όποτε θέλεις, να το αλλάξεις ή ακόμη και να το αγοράσεις.

Τι περιμένεις, λοιπόν, για να εντάξεις στην καθημερινότητά σου το δίκυκλο όχημα που θα σου χαρίσει τις πιο συναρπαστικές διαδρομές; Πραγματοποίησε μία επίσκεψη στο FlexCar, επίλεξε τη μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ που σου ταιριάζει, συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία σου και σε λιγότερο από δέκα εργάσιμες ημέρες θα οδηγείς το όχημα που θα σε μετατρέψει από απλό οδηγό σε easy rider. Κι όμως, με τρία μόλις βήματα, το ταξίδι ξεκινά!

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024