Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
H μεγάλη ήττα όλων ήταν η τεράστια αποχή, λέει ο Γκιουλέκας

H μεγάλη ήττα όλων ήταν η τεράστια αποχή, λέει ο Γκιουλέκας

Θα πρέπει οπωσδήποτε να δούμε σε ένα κεντροδεξιό κόμμα πώς θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την όποια ροπή προς τα δεξιά, υπογράμμισε ο νέος υφυπουργός Κώστας Γκιουλέκας

«Ο ανασχηματισμός ήταν η άμεση απάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα μηνύματα των εκλογών», ανέφερε ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας.

Μιλώντας για το ζήτημα της ακρίβειας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» τόνισε ότι «το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα που δεν υποχωρούν, όπως η ακρίβεια, παρά το γεγονός ότι λαμβάνονται μέτρα, τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι ακόμα πιο δραστικά. Όσο διαρκή η κρίση η κυβέρνηση θα παίρνει διαρκώς μέτρα περισσότερα για να στηρίξει κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους».

Για τα αποτελέσματα των εκλογών, ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι «η μεγάλη ήττα όλων μας ήταν η τεράστια αποχή. Το 60% που δεν πήγε να ψηφίσει. Υπήρξε μία ροπή προς τα δεξιά. Θα πρέπει οπωσδήποτε να δούμε σε ένα κεντροδεξιό κόμμα -όπως έγινε το άνοιγμα στο κέντρο και ήταν πολιτικά ορθό- πώς θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την όποια ροπή προς τα δεξιά και να επαναπατρίσουμε πολιτικά πείθοντάς τους συμπολίτες μας ότι η μεγάλη πατριωτική παράταξη είναι η ΝΔ».

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024