Εκεί που λέγαμε πως το… σίριαλ με το μέλλον του Μάριο Χεζόνια ολοκληρώνεται, ξαφνικά έρχεται ακόμα ένα… επεισόδιο για να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι χθες, με την αναφορά της «ΜARCA» πως Μπαρτσελόνα τα βρήκε σε όλα με τον παίκτη για τετραετές συμβόλαιο.

Τώρα έρχεται η «Mundo Deportivo» η οποία υποστηρίζει πως οι «μπλαουγκράνα» απέσυραν κάθε ενδιαφέρον για τον Κροάτη και δεν επιθυμούν να εμπλακούν περεταίρω στην υπόθεσή του ώστε να τον πείσουν να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Βαρκελώνης.

Δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» αλλάζει τα δεδομένα στην υπόθεση του Μάριο Χεζόνια.

Σύμφωνα πάντα με τους Ισπανούς, ο λόγος που η Μπαρτσελόνα δεν θέλει πλέον τον Χεζόνια είναι οι δηλώσεις που έκανε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στη Μούρθια, όπου τόνισε χαρακτηριστικά: «Στη Μαδρίτη με έχουν καλωσορίσει με ανοικτές αγκάλες όταν έλεγαν άσχημα πράγματα για μένα, τα οποία ήταν ψέματα και θα ήθελα να επιστρέψω όλη αυτή τη στοργή με περισσότερα χρόνια επιτυχίας». Μάλιστα, οι Καταλανοί αρνούνται την ύπαρξη προσυμφώνου ανάμεσα στις δύο πλευρές, ξεκαθαρίζοντας πως υπήρχε μόνο προφορικό ενδιαφέρον.

Τα στατιστικά του

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάριο Χεζόνια φέτος είχε μέσο όρο 13.5 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στη Εuroleague. Μια εξαιρετική σεζόν για τον Κροάτη σούπερ σταρ, όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε να κάνει το back to back, καθώς ηττήθηκε στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από τον Παναθηναϊκό.